Zondag 20 januari: Charitydiner stichting TeekOnMe

Informatie en discussie over Lyme-activisme in het groot en in het klein. Dus voor alles wat aandacht geeft aan de ziekte van Lyme en de problematiek rond de diagnose en behandeling.
bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Zondag 20 januari: Charitydiner stichting TeekOnMe

Berichtdoor bamboe » Zo 13 Jan 2013 17:21

Inschrijfformulier Charity-dinner TeekOnMe

Zondag 20 januari houdt stichting TeekOnMe een sfeervol diner bij restaurant Aubergine in Steyl. http://www.restaurantaubergine.nl/ Paul Pollux zal deze avond zijn kookkunsten vertonen in een viergangendiner. Samen met zijn echtgenote - en gastvrouw - May en medewerkers zal hij ervoor zorgen dat u deze middag culinair wordt verwend.

Om 16.30 uur wordt u ontvangen met een aperitief en om 17.00 uur begint het diner op sterrenniveau begeleid door bijpassende wijnen. Gedurende de avond volgt nog een artistiek intermezzo. Om 20.00 uur sluiten we de avond af met koffie, thee en huisgemaakte bonbons. De kosten per persoon bedragen € 98,= (laagalcoholische wijnen, koffie en thee zijn in de prijs inbegrepen).

De opbrengst van dit diner gaat naar het goede doel: onderzoek naar de ziekte van Lyme.
Reserveren?

Vul onderstaand formulier correct en volledig in en boek het totaal bedrag onder vermelding van uw naam over op: ABN/AMRO 50.54.28.970 o.v.v. charity dinner.

Uw reservering is pas definitief wanneer het bedrag daadwerkelijk is bijgeschreven op genoemde rekening. Het aantal plaatsen (62) is beperkt dus wees er snel bij!

http://www.teekonme.nl/nl/charity-diner

Terug naar “Activisme”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten