Lyme, antibiotica en leverstenen

Voor allerlei onderwerpen met vragen, informatie en discussie dat betrekking heeft op de ziekte van Lyme, maar dat niet bij de secties "Wetenschap" en "Medisch" past. Dus geen medische vragen.
bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Lyme, antibiotica en leverstenen

Berichtdoor bamboe » Vr 28 Feb 2014 10:50

Foto Galstenen

Foto galstenen? Hieronder vind je niet één foto van galstenen maar meerdere foto's van de galstenen die ikzelf en mijn partner er uit hebben gekregen bij onze verschillende leverreinigingen.

Bij mijn 16e en 17e leverreiniging dacht ik mijn lever vrijwel schoon te hebben. Misschien was dit ook zo. Echter in deze periode ben ik besmet geraakt met de Borrelia bacterie (ziekte van Lyme). Mede door het gebruik van veel antibiotica hebben zich blijkbaar veel nieuwe stenen gevormd. Verder zorgt het hebben van een parasiet natuurlijk voor het vormen van veel afvalstoffen die de lever allemaal weer moet zien te verwerken. Blijkbaar heeft dit geresulteerd in de vorming van veel nieuwe galstenen.

Verder dien ik te melden dat ik bij de 18e reiniging voor het eerst was gestart met de voorbereiding zoals Andreas Moritz die adviseerde met o.a. het drinken van appelsap. Dit heeft er blijkbaar voor gezorgd dat de hele grote steen (zie foto galstenen in mei 2011) zacht genoeg werd, zodat hij zijn weg naar buiten kon vinden. Hierna konden de steentjes die zich hierachter hadden verzameld naar buiten worden afgevoerd.
http://www.colon-cleansing-expert.com/F ... tenen.html

Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten