Wat moet ik doen?

Voor allerlei onderwerpen met vragen, informatie en discussie dat betrekking heeft op de ziekte van Lyme, maar dat niet bij de secties "Wetenschap" en "Medisch" past. Dus geen medische vragen.
onzekerearie
Berichten: 18
Lid geworden op: Vr 3 Okt 2014 10:27

Wat moet ik doen?

Berichtdoor onzekerearie » Wo 15 Okt 2014 16:52

Vandaag te horen gekregen dat ik Lyme heb. Nu heb ik de keuze of naar de plaatselijke ziekenhuis te gaan of naar het Radboud UMC te gaan. Bij het Radboud moet je echter aangemeld worden door een verwijzing van de huisarts en dan word je binnen 2 weken beoordeeld of je terecht kan. Is het Radboud het wachten waard of zou ik gewoon naar mijn eigen ziekenhuis gaan?

Ik heb veel gelezen over dat er vaak slechte behandelingen worden gedaan. Bij mij speelt Lyme al jaren een rol van betekenis en vind ik dus dat ik de beste behandeling moet krijgen. Wat is nu de beste optie?

RoelA
Berichten: 371
Lid geworden op: Zo 19 Aug 2012 12:55

Re: Wat moet ik doen?

Berichtdoor RoelA » Wo 15 Okt 2014 17:25

Ik zou parallel meerdere trajecten starten. Ik geef je weinig hoop voor je eigen ziekenhuis, maar proberen kun je altijd. Je bent inderdaad beter af in Nijmegen, maar er worden gewoon een hoop mensen afgewezen. Een betere behandeling krijg je bij een lymearts. Persoonlijk vind ik de kennis van lymeartsen in nederland nog steeds ver ondermaats, maar ze weten er een stuk meer van dan de gemiddelde infectioloog / internist in een ziekenhuis.

els
Berichten: 1016
Lid geworden op: Wo 11 Okt 2006 13:14

Re: Wat moet ik doen?

Berichtdoor els » Do 16 Okt 2014 10:10

RoelA schreef:Ik zou parallel meerdere trajecten starten. Ik geef je weinig hoop voor je eigen ziekenhuis, maar proberen kun je altijd. Je bent inderdaad beter af in Nijmegen, maar er worden gewoon een hoop mensen afgewezen. Een betere behandeling krijg je bij een lymearts. Persoonlijk vind ik de kennis van lymeartsen in nederland nog steeds ver ondermaats, maar ze weten er een stuk meer van dan de gemiddelde infectioloog / internist in een ziekenhuis.


Hier ga ik in mee.
Nijmegen zit boordevol met patienten,maar proberen kun je het altijd.
Lymearts kost je wel veel,weinig vergoeding door de meeste verzekeringen en vraag altijd hoe ze behandelen.


Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten