Borrelia Nosoden

Vragen, informatie en discussie over onconventionele diagnose- en behandelmethoden, en onconventionele opvattingen.
mary
Berichten: 100
Lid geworden op: Di 9 Sep 2008 13:00

Borrelia Nosoden

Berichtdoor mary » Di 7 Okt 2008 23:47

Hallo Allemaal

Heb de vraag ook al onder medisch geplaatst :roll:

Wie heeft ervaringen met Borrelia Nosoden
Ben vandaag voor het eerst begonnen en kan dus nog weinig aan jullie meededelen

groet Mary

Sanneke
Berichten: 23
Lid geworden op: Za 19 Mei 2007 22:35

Re: Borrelia Nosoden

Berichtdoor Sanneke » Wo 8 Okt 2008 11:35

Hoi Mary,

Ik heb ook borrelia nosoden gebruikt op aanraden van mijn biofysische arts. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er weinig van heb gemerkt. Ik ben er niet echt zieker van geworden maar ook niet beter. De volgende meting bij de arts gaf aan dat de bacterie weg was (terwijl die daarvoor duidelijk aanwezig was). Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik met die uitspraak moet; ik voel me namelijk eerder slechter dan beter.
Maar goed, de nosoden. Ze hebben bij mij dus niet veel gedaan, tenminste niet op de manier dat ik er zelf ook iets van gemerkt heb.
Ik hoop dat ze voor jou zullen helpen!
Succes!

Groetjes Sanneke

efraa
Berichten: 135
Lid geworden op: Di 16 Sep 2008 8:02

Re: Borrelia Nosoden

Berichtdoor efraa » Wo 8 Okt 2008 15:00

kunnenn jullie iets meer over die nosoden vertellen
wat is dat voor spul?
zijn dat die buisjes met voor iedere dag een andere combi van korreltjes en dat 2 weken lang of zo iets?????
of is het wat heel anders?

Jans
Berichten: 2301
Lid geworden op: Zo 1 Okt 2006 12:54
Locatie: Friesland

Re: Borrelia Nosoden

Berichtdoor Jans » Wo 8 Okt 2008 19:12

Nosoden

Ook is het met behulp van de Electroacupunctuur volgens Voll mogelijk vast te stellen wat de aard van de storing is. Hiervoor maken we gebruik van a.g. nosoden. Nosodcn zijn preparaten, die gemaakt zijn van gesteriliseerde uitgangsprodukten van secreten, excreten, gedode bacteriecultures, sera en vaccins. Deze worden verdund op een manier, zoals dit gebruikelijk is bij de bereiding van homeopathische middelen. Van elke ziekte bestaat er een nosode. Deze zijn, net als de homeopathische middelen, leverbaar in ampulvorm, dilutie, globuti of tabletten. Is bijvoorbeeld de nosode 'colitis ulcerosa' in staal om de Zeigerabfall op de dikke darmmeridiaan weg te halen, dan kan men de diagnose colitis ulcerosa stellen. Hoe lager de potentie van de uitgeteste no- sode, bijvoorbeeld D3, hoe ernstiger het ziektebeeld is. Is de potentie hoog, bijvoor- beeld D200, dan kan het zijn, dat de patiënt nog geen klachten van dit ziektebeeld heeft en meet men de ziekte in een pre-klinische fase. Dit is natuurlijk erg belangrijk, omdat men dan preventief kan werken. Op deze manier wordt de medicamententest voor de diagnostiek gebruikt.


Focale storing

Bij chronische patiënten is er zeer vaak sprake van een zogenaamde 'focale storing'. De definitie is: een focus of haard is een locale, van de omgeving afgekapsel- de, ontsteking, van waaruit in de rest van het lichaam een pathologische reactie plaats- vindt. De werking op afstand begint, wan- neer het afweermechanisme van het lichaam door exo- of endogene factoren instort. Uit statistische onderzoekingen is geble- ken, dat voor deze focale haarden de tanden en kiezen het meest in aanmerking komen, met als tweede en derde de tonsillen en ap- pendix. Met behulp van de nosoden en de Electro-acupunctuur is het nu mogelijk om de relaties te leggen tussen de focus en de symptomen op afstand in een getroffen or- gaan: is de nosode 'tandgranuloom' in staat om de Zeigerabfall op het meetpunt van de mond te laten verdwijnen, maar ook de Zeigerabfall op de dikke darmmeridiaan weg te halen, dan kan vastgesteld worden, dat een element in de mond de oorzaak is van de storing in de darm. Dit is een causale diagnostiek en de gerichte therapie, die hier het gevolg van is, blijkt in de praktijk dan ook zeer vaak tot genezing te leiden. Vooral bij chronische ziektebeelden is er vaak sprake van focale storingen, die zich als een blokkade voor een therapie gedra- gen. Het elimineren van een focale storing kan van de therapieresistente patiënt een therapie toegankelijk maken.

http://www.nvbt.nl/info-add3a.html

Ik heb tweemaal nosoden voorgeschreven gekregen (lang voordat Lyme speelde). Eénmaal voor een sluimerende blindedarmontsteking en éénmaal bij gebitsproblemen.
Beide kuren waren blijvend succesvol.

Voordat bij mij Lyme ontdekt werd ben ik nog een keer, met Lymeklachten bleek achteraf, bij deze electro accupuncturist geweest. Ik vermoedde toen dat de klachten samenhingen met stress en overbelasting en hij kwam tot dezelfde conclusie, de Lyme werd door hem niet onderkend.

Persoonlijk denk ik dat alleen nosoden onvoldoende werken bij een complexe ziekte zoals Lyme. Misschien heeft het een positief effect op een aantal klachten maar ik denk niet dat het afdoende effect heeft op de overlevingsmechanismen van de Bb.


Terug naar “Onconventioneel”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten