Zapper/ Biowave

Vragen, informatie en discussie over onconventionele diagnose- en behandelmethoden, en onconventionele opvattingen.
Gebruikersavatar
vonneke
Berichten: 7127
Lid geworden op: Do 16 Jun 2005 20:57

Zapper/ Biowave

Berichtdoor vonneke » Di 8 Sep 2009 10:09

http://www.iocob.nl/bioresonantie/de-lyme-zapper.html

Niet alleen worden zappers ingezet bij de behandeling van kanker, ook zijn er bioresonnatie therapeuten die beweren dat je de ziekte van Lyme kan wegzappen. Met de Lyme zapper. Ook hier is helaas weer sprake van misleiding, er bestaat absoluut geen literatuur waaruit blijt dat de ziekte van Lyme te diagnostiseren is met bioeresonantie, of te bestrijden is met een zapper. Zappers infiltreren de alternatieve geneeskunde momenteel massaal. Helaas. Bij het surfen op borelia (met één r...) is al op de eerste site te vinden:
Een andere manier om de aanwezigheid van borelia met zekerheid vast te stellen is door gebruik te maken van bioresonantie. Hierbij is het wel zaak dat de spirocheet eerst wordt 'wakker' gemaakt d.m.v. een anti-parasiet programma, en pas daarna naar zijn aanwezigheid wordt gezocht. Wanneer borelia in 'winterslaap' is, is zijn aanwezigheid ook met bioresonantie* niet even duidelijk vast te stellen, en moet daarom eerst worden 'gewekt'.

Als Borrelia met zekerheid te diagnosticeren zou zijn met bioresonantie, zou dat de Nobelprijs waard zijn. De diagnostiek van deze aandoening is namelijk ook voor de reguliere geneeskunde bijzonder lastig. Er zijn zeer speciale bloed en liqour testen voor nodig, en alleen speclalisten op dit gebied kunnen een goede duiding geven van de resultaten. Bioresonantie* claimt veel, maar niets is daarvan vooralsnog bewezen. Het verhaal van de winterslaap en het wakker maken van de spirocheet sluit aan bij sneeuwwitje. Een mooi verhaal, maar een sprookje.

De zapper* is weer een modificatie van de bekende antikanker zapper* van Hulda Clark, eveneens in deze indicatie nooit onderzocht, laat staan van bewezen nut. Zappers maken misbruik van het geloof van patienten in metaforen, dat je parasieten even snel uit het bloed wegzapt. We citeren:

De Zapper-functies van de Lyme-Zapper* komen overeen met de functies zoals die voorkomen in het originele ontwerp van mevr. Clark. Deze functies doden legio parasieten en virussen in het lichaam en helpen u zo uw gezondheid op peil te houden. Dit was het idee van waaruit mevr. Clark* de Zapper* ontwikkeld heeft.

Bij het surfen op het net met de woorden zapper* en Lyme, zijn er meer dan 14.000 hits....Ook soms plaatsjes van bloed met vreemde beesten erin. Al in 1920 waren er fotos te vinden van elfjes op de hand van een speciaaal iemand in Engeland. Het duurde jaren voordat men inzag dat dat fototrucage was. En nu heeft iedereen fotoshop op de computer. Plaatjes zeggen veel, maar zijn snel gemaakt. Blijf je verstand erbij houden, grote beloftes bij lastige ziektebeelden zijn bij voorbaad tot mislukken gedoemd.

Ook zijn er varianten te vinden op het net, zoals de zapscan. Zappen werkt op de planeet Morg, niet op aarde!

Beoordeling
Zappers zijn bijzondere varianten van bioresonantie* apparaten, die vaak door leken aan leken verkocht worden, met allerlei mooie verhalen er om heen. Jammer dat therapeuten zich laten verleiden in de valkuil van de bioresonantie* te vallen. Er zijn nooit resultaten gepubliceerd met deze zappers, en vooralsnog krijgt deze behandeling een rood stoplicht.
http://www.iocob.nl/bioresonantie/biowa ... erbij.html


BioWave zappers...weer nieuwe erbij

Je let een paar dagen niet op en, bang, weer nieuwe zappers op de markt. Nu weer de BioWave zappers. IOCOB wordt er een beetje moedeloos van. Zijn er nu echt steeds weer therapeuten die dit soort niet aantoonbaar werkende apparatuur op de markt inzetten bij hun behandelingen? Blijkbaar wel want we lezen op de biowave pagina: Steeds meer mensen voelen zich voor hun eigen gezondheid verantwoordelijk en willen langer, maar vooral gezonder leven. De BioWave (ook wel 'zapper' genoemd) is een klein en eenvoudig apparaat waarmee iedereen zichzelf gezonder kan maken. Bacteriën, virussen en parasieten worden effectief bestreden met behulp van elektrische trillingen(frequentie therapie). En mensen geloven dat nog steeds, we hebben echt geen bacteriologen meer nodig in de ziekenhuizen, alleen een paar zappers...
Voor € 415,00 incl. btw koop je al een BioWave 77 upgrade.... Op: http://www.biowave.nl/slimshop/

Veel plezier ermee. Duidelijk mag zijn dat deze zappers vallen onder ons rode verzamelstoplicht voor alle bioresonantie machines. Redenen daarvoor vindt u elders op onze website.

Meer over de zapper :

viewtopic.php?p=1396#p1396


viewtopic.php?p=8423#p8423

Je zelfbeeld bepaalt vaak de grenzen
van wat je als individu kunt bereiken.


Afbeelding

JOKE70
Berichten: 13
Lid geworden op: Vr 26 Dec 2008 19:06
Locatie: Zeeland

Re: Zapper/ Biowave

Berichtdoor JOKE70 » Ma 21 Sep 2009 19:27

ik ben met bioresonantie en kleurentherapie al heel erg ver gekomen, van uitval/ niet meer kunnen lopen, tot nu weer (drie maanden verder) weer langzaam beginnen met werken.
ik ben heel tevreden nu met het behaalde resultaat.
snap het knippen en plakken niet zo..

Sommige mensen hebben er dus echt baat bij!
je moet alleen wel een goede behandelaar hebben die verstand van lyme heeft!

Martijn
Berichten: 2966
Lid geworden op: Do 23 Okt 2003 22:40
Locatie: Friesland

Hulda Clark, uitvinder zapper, overleden in september 2009

Berichtdoor Martijn » Vr 30 Okt 2009 5:31

Hier nog wat knip en plak werk..

In het openingsbericht van vonneke valt dit te lezen (bron: iocob.nl):
De zapper* is weer een modificatie van de bekende antikanker zapper* van Hulda Clark, eveneens in deze indicatie nooit onderzocht, laat staan van bewezen nut. Zappers maken misbruik van het geloof van patienten in metaforen, dat je parasieten even snel uit het bloed wegzapt. We citeren:

De Zapper-functies van de Lyme-Zapper* komen overeen met de functies zoals die voorkomen in het originele ontwerp van mevr. Clark. Deze functies doden legio parasieten en virussen in het lichaam en helpen u zo uw gezondheid op peil te houden. Dit was het idee van waaruit mevr. Clark* de Zapper* ontwikkeld heeft.


Deze mevrouw Hulda Clark is vorige maand overleden, blijkbaar aan kanker:

Bron: http://www.lymeneteurope.org/forum/view ... =12&t=2718
Hulda Clark, who has supporters and followers in LymeLand died September 2009. Originally, her supporters claimed she died of "complications from a spinal cord injury".

However, she died of cancer.

http://www.ncahf.org/digest09/09-43.html

Cause of Hulda Clark's death revealed.

Hulda Regehr Clark, an unlicensed naturopath who wrote several books and exploited patients at a Mexican clinic, claimed to have found the cause and cure of all cancers. Her best known book, Cure of All Cancers, claimed that cancer patients who use her treatment will be cured in five days "regardless of the type."

After her death in September 2009, supporters claimed that she died of "complications from a spinal cord injury." But a few weeks later, the Dr. Clark Information Center Web site revealed that she had multiple myeloma. This disease is a form of cancer in which plasma cells become overabundant in the bone marrow.


Misschien dat dit bij wie dat nog niet deed, aanleiding geeft om toch wat kritische vraagtekens bij die zappers te plaatsen. De dubieuze site waar iocob.nl van citeert, is deze: effectief-behandelen-lyme.nl.

ogee Open
Berichten: 756
Lid geworden op: Do 20 Jul 2006 19:00

Re: Zapper/ Biowave

Berichtdoor ogee Open » Vr 30 Okt 2009 12:30

De ontwikkelingen gaan kennelijk sneller als de gevestigde orde wenst.

De oplossing is dan steeds weer: stel het in een slecht daglicht.

De uiteindelijke test is; werkt het of werkt het niet.

Gezien de enorme toename van het gebruik moet er ergens iets in zitten. Iets wat NIET werkt sterft van zelf uit.

Ik heb al twee keer mijn leven te danken aan de bio-res. Ik was dus al harstikke dood geweest als ik het aan mijn huisarts had over gelaten.

Juul
Berichten: 496
Lid geworden op: Wo 9 Jul 2008 17:40

Re: Zapper/ Biowave

Berichtdoor Juul » Vr 30 Okt 2009 16:49

-
Laatst gewijzigd door Juul op Zo 28 Sep 2014 20:55, 1 keer totaal gewijzigd.

Chris H
Berichten: 141
Lid geworden op: Di 18 Aug 2009 22:26

Re: Zapper/ Biowave

Berichtdoor Chris H » Zo 1 Nov 2009 18:09

Wat triest van mevrouw Clark!
Bedankt voor de informatie Martijn.

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Zapper/ Biowave

Berichtdoor bamboe » Do 10 Dec 2009 18:22

Beste medelymies,

ik zit op het moment in kleurentherapie/bioresonantie en ik word ook geholpen met een scio-apparaat (andere behandelaar). Ik laat me door drie behandelaren helpen met allen een ander specialisme. Kleurentherapie/bioresonantie is op basis van trilling. Scio is quantumfeedback, iets wat er wel op lijkt. En de laatste behandelaar gebruikt electro-acupunctuur: het heeft ook te maken met bioenergetica.

De laatste houdt mijn allergieen in de gaten, opdat ik mijn lichaam niet nog verder in de ontsteking help (wat ook weer ten koste gaat van de energie die kan gaan zitten in de strijd tegen de borrelia) en die ook mijn lichaamsfuncties regelmatig scant en behandelt: in elk geval zijn nu al mijn lichaamsfuncties weer back on track, en dat was zeker anders!.

Als ik iets gebruik waar ik allergisch voor ben, koeienmelk, dan krijg ik daarna oorpijn! Dat is pas sinds de lyme zijn intrede deed bij me. Raar maar waar. Maar de allergieen verspringen ook. En het is voor mij niet altijd makkelijk te traceren welke allergie ten grondslag ligt aan mijn oorontsteking (er zit ws een schimmel in mijn oren of zo). Haar website: http://www.totalhealthclinic.nl Een exlymie (!) heeft me deze behandelaar aangeraden.

De kleuren-/bicomtherapie (Jan de Vries: http://www.kleurentherapie.nl ) volg ik sinds juni dit jaar. Mijn gewrichtsklachten zijn verdwenen en ik heb geen katerhoofdpijn meer bij het wakker worden. Nog steeds ben ik niet de oude, maar ik ben al wel een heel stuk opgeknapt. Op het moment zit ik weer in een dip omdat ik nu weer aan het begin van de behandeling van een nieuwe coinfectie zit met alle herxen van dien. Het is een kwestie van een ui afpellen. Lyme komt meestal nooit alleen. Er zit vanalles in zijn of haar gevolg: ik heb mezelf ook al ontdaan van listeria inmiddels. En ik heb het idee dat ik meerdere soorten borreliaatjes in mijn lijf heb.

De kleurentherapie houdt in het geval van http://www.kleurentherapie.nl in dat ik 24 uur met een kastje met een zijden kleurendraadje rondloop dat continue een frequentie afgeeft op de trillingsfrequentie van een bepaalde parasiet die op dat moment het meest storend is. Plus ook nog regelmatig terugkerende sessies bij de therapeut die opnieuw test hoe het ervoor staat. Het voordeel van kleurentherapie is dat de therapeut niet eens hoeft te weten om welke infectie of coinfectie het gaat. Hij hoeft alleen een kleurendraadje te zoeken die qua frequentie overeen komt met een storende parasiet. Dit is erg handig omdat ook de borrelia en andere parasieten veel muteren. Op deze manier blijft het een levende manier van diagnosticeren.

Mijn scio-therapeute ( http://www.acupunctuur-scio.nl/page17.html )behandelt me voor de borreliastammen die de kleurentherapeut nu net weer niet traceert en dat scio-apparaat, dat doet wel meer wonderlijks, het kan het lichaam terug in balans helpen brengen. De kleurentherapeut die ziet meestal alleen de meest dominante infecties van enig moment heb ik het idee. Ik ga ook met deze therapeute kijken of NAET therapie misschien kan helpen tegen de allergieen... Al zegt de kleurentherapeut, Jan de Vries, dat hij MET het verhelpen van schimmels ook de allergieen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ook heb ik een gamma generator thuis van hulda clark. Daar zap ik ook mee. Gericht: ik zap op lyme en op de infecties waarvan ik weet dat ik ze heb. In het begin kreeg ik van die gamma generator van hulda clard die ik thuis gebruik veel hoofdpijn (herxheimerreacties) maar dat heb ik nu niet meer. Zo gaat het ook met de behandelingen die Jan de Vries met me doet. Daar heb ik inmiddels geen last meer van daarna. Bij mij scio-therapeute wel nog, maar die heeft haar programma voor meer energie voor mij niet altijd even goed afgesteld staan en dan zak ik erna gelijk in elkaar... soms doet me dat dan ook weer goed want dan weet ik in elk geval dat er weer een paar bacterietjes de nek omgedraaid zijn. Want als er geen resultaat volgde voelt het ook alsof het allemaal voor niets was...

Ik heb trouwens voordat ik aan de kleurentherapie begon het buhnerprotocol gevolgd, maar het hielp mij niet voldoende. Vandaar dat ik wat andere dingen ben gaan doen ernaast, vooral veel met frequentie...

Ik ga ook nog eens kijken naar andere manieren: mms bijvoorbeeld...

Dit was ff mijn verhaal voor dit keer...

Groetjes,
Dorien
Laatst gewijzigd door bamboe op Za 12 Dec 2009 20:01, 3 keer totaal gewijzigd.

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Zapper/ Biowave

Berichtdoor bamboe » Do 10 Dec 2009 18:55

Beste medelymies,

Een interessant onderwerp : artsen en hun sterfte en de oorzaken (dit nav wat eerder gezegd is over hulda clarks doodsoorzaak).

Ik las ergens dat artsen standaard meer zelfmoord plegen dan de gemiddelde bevolking en ook dat ze vroeger sterven dan de rest van de bevolking... Misschien omdat ze van zichzelf meer met ziekte en dood bezig zijn qua aandachtsgebied... Waar je je aandacht op richt... dat groeit, zeggen ze...
Maar goed, wel een veeg teken dat de mensen die iets af zouden moeten weten van gezondheid, dat die kennelijk nog eerder sterven dan de gemiddelde bevolking.

Over de doodsoorzaak van dr. Hulda Clark, ik heb ff gecheckt op haar eigen site.
De behandelend artsen hebben feitelijk zelf nooit een biopsie gedaan naar wat er werkelijk aan de hand was/is met haar.
Ze hebben achteraf aan de hand van de symptomen een ziektebeeld vastgesteld wat zou kunnen horen bij haar klachtenpatroon, maar dit is dus niet zeker.

Het is me in een ander geval al opgevallen hoe doodsoorzaken van artsen met alternatieve behandelingen een politiek issue worden.
Zo ook met de doodsoorzaak van de arts Atkins naar wie het gelijknamige dieet genoemd is.
Hij zou aan een hartaandoening (infarct?) gestorven zijn volgens sommigen.
Dit suggereert dat hij aan zijn eigen dieet : eiwitrijk en vet eten ten onder gegaan is met als gesuggereerd gevolg: een cholesterolprobleem en dientengevolge een hartkwaal.
Echter, de beste man is feitelijk tegen een stoeprand aan gevallen met zijn hoofd (wat bevestigd is door een voormalig patient van hem die in de kennissenkring zit van mijn vriend).
Er zijn alleen belangen bij gebaat geweest om deze man en zijn dieetmethode in diskrediet te brengen.
Steeds meer is men terug aan het komen van de cholesterolmythe die ons al een tijd bang maakt voor verzadigde vetten (bijv roomboter, wat juist eigenlijk heel gezond is: soms zelfs ook al heb je een koemelkallergie zoals ik. Zeker als je het bakt of braadt kan het vaak dan nog geen kwaad) en ons aan het linolzuur (omega 6 vetzuren) probeert te krijgen.
Dit terwijl veel lymies met hun ontstekingen juist meer gebaat zijn bij meer omega 3 vetzuren (kokosolie, lijnzaadolie en avocado's bijv).

Ten slotte: soms gaan infecties of ziekten zo snel of lange tijd onopgemerkt voorbij aan degene die deze treft, dat het te laat kan zijn om er met bioresonantie iets aan te kunnen vangen. Ik sprak een secretaresse van de bioresonantiepraktijk, zelf voormalig lupuspatiente in een rolstoel en totaal genezen door bioresonantie destijds, die kreeg ineens een legionellabesmetting tijdens een vakantie in barcelona. Die infectie verliep zo snel, ze moest accuut geopereerd worden om het vocht achter de longen uit te krijgen. DAT kon de bioresonantietherapeut ook niet zo snel behandelen...
En hij zegt ook: beginnende kanker, die kan hij wel behandelen, maar vergevorderde dat wordt al veel moeilijker...

Dus ja, er zitten grenzen aan de genezende werking van bioresonantie, dat is gewoon zo. Die zitten uiteraard ook aan de reguliere geneeskunde: denk bijv eens aan het het overlevingspercentage van chemotherapie: dat is door de bank genomen ook maar 5%. In die zin blijft het goed zelf afwegingen maken ipv die laten maken door anderen.

Groetjes,
Dorien
Laatst gewijzigd door bamboe op Za 12 Dec 2009 11:45, 3 keer totaal gewijzigd.

Hayley
Berichten: 935
Lid geworden op: Vr 27 Apr 2012 20:35

Re: Zapper/ Biowave

Berichtdoor Hayley » Ma 13 Aug 2012 14:51

vonneke schreef:http://www.iocob.nl/bioresonantie/de-lyme-zapper.html

Niet alleen worden zappers ingezet bij de behandeling van kanker, ook zijn er bioresonnatie therapeuten die beweren dat je de ziekte van Lyme kan wegzappen. Met de Lyme zapper. Ook hier is helaas weer sprake van misleiding, er bestaat absoluut geen literatuur waaruit blijt dat de ziekte van Lyme te diagnostiseren is met bioeresonantie, of te bestrijden is met een zapper. Zappers infiltreren de alternatieve geneeskunde momenteel massaal. Helaas. Bij het surfen op borelia (met één r...) is al op de eerste site te vinden:
Een andere manier om de aanwezigheid van borelia met zekerheid vast te stellen is door gebruik te maken van bioresonantie. Hierbij is het wel zaak dat de spirocheet eerst wordt 'wakker' gemaakt d.m.v. een anti-parasiet programma, en pas daarna naar zijn aanwezigheid wordt gezocht. Wanneer borelia in 'winterslaap' is, is zijn aanwezigheid ook met bioresonantie* niet even duidelijk vast te stellen, en moet daarom eerst worden 'gewekt'.

Als Borrelia met zekerheid te diagnosticeren zou zijn met bioresonantie, zou dat de Nobelprijs waard zijn. De diagnostiek van deze aandoening is namelijk ook voor de reguliere geneeskunde bijzonder lastig. Er zijn zeer speciale bloed en liqour testen voor nodig, en alleen speclalisten op dit gebied kunnen een goede duiding geven van de resultaten. Bioresonantie* claimt veel, maar niets is daarvan vooralsnog bewezen. Het verhaal van de winterslaap en het wakker maken van de spirocheet sluit aan bij sneeuwwitje. Een mooi verhaal, maar een sprookje.

De zapper* is weer een modificatie van de bekende antikanker zapper* van Hulda Clark, eveneens in deze indicatie nooit onderzocht, laat staan van bewezen nut. Zappers maken misbruik van het geloof van patienten in metaforen, dat je parasieten even snel uit het bloed wegzapt. We citeren:

De Zapper-functies van de Lyme-Zapper* komen overeen met de functies zoals die voorkomen in het originele ontwerp van mevr. Clark. Deze functies doden legio parasieten en virussen in het lichaam en helpen u zo uw gezondheid op peil te houden. Dit was het idee van waaruit mevr. Clark* de Zapper* ontwikkeld heeft.

Bij het surfen op het net met de woorden zapper* en Lyme, zijn er meer dan 14.000 hits....Ook soms plaatsjes van bloed met vreemde beesten erin. Al in 1920 waren er fotos te vinden van elfjes op de hand van een speciaaal iemand in Engeland. Het duurde jaren voordat men inzag dat dat fototrucage was. En nu heeft iedereen fotoshop op de computer. Plaatjes zeggen veel, maar zijn snel gemaakt. Blijf je verstand erbij houden, grote beloftes bij lastige ziektebeelden zijn bij voorbaad tot mislukken gedoemd.

Ook zijn er varianten te vinden op het net, zoals de zapscan. Zappen werkt op de planeet Morg, niet op aarde!

Beoordeling
Zappers zijn bijzondere varianten van bioresonantie* apparaten, die vaak door leken aan leken verkocht worden, met allerlei mooie verhalen er om heen. Jammer dat therapeuten zich laten verleiden in de valkuil van de bioresonantie* te vallen. Er zijn nooit resultaten gepubliceerd met deze zappers, en vooralsnog krijgt deze behandeling een rood stoplicht.

http://www.iocob.nl/bioresonantie/biowa ... erbij.html

]
BioWave zappers...weer nieuwe erbij

Je let een paar dagen niet op en, bang, weer nieuwe zappers op de markt. Nu weer de BioWave zappers. IOCOB wordt er een beetje moedeloos van. Zijn er nu echt steeds weer therapeuten die dit soort niet aantoonbaar werkende apparatuur op de markt inzetten bij hun behandelingen? Blijkbaar wel want we lezen op de biowave pagina: Steeds meer mensen voelen zich voor hun eigen gezondheid verantwoordelijk en willen langer, maar vooral gezonder leven. De BioWave (ook wel 'zapper' genoemd) is een klein en eenvoudig apparaat waarmee iedereen zichzelf gezonder kan maken. Bacteriën, virussen en parasieten worden effectief bestreden met behulp van elektrische trillingen(frequentie therapie). En mensen geloven dat nog steeds, we hebben echt geen bacteriologen meer nodig in de ziekenhuizen, alleen een paar zappers...
Voor € 415,00 incl. btw koop je al een BioWave 77 upgrade.... Op: http://www.biowave.nl/slimshop/

Veel plezier ermee. Duidelijk mag zijn dat deze zappers vallen onder ons rode verzamelstoplicht voor alle bioresonantie machines. Redenen daarvoor vindt u elders op onze website.


[/quote]

Zo, dit is duidelijk een tekst van een 'onelovige', niks meer en niks minder.
Maar een korte mening als: 'ik geloof er niet in', zou ook volstaan.

En dan de laatste zin: 'veel plezier ermee'....
Rare woordkeuze voor een tekst dat zo hard zijn best doet om mensen te overtuigen van zappers af te blijven, en dan eindigend met zoiets..duidelijk.


Meer over de zapper :

viewtopic.php?p=1396#p1396


viewtopic.php?p=8423#p8423[/quote]

Hayley
Berichten: 935
Lid geworden op: Vr 27 Apr 2012 20:35

Re: Zapper/ Biowave

Berichtdoor Hayley » Ma 13 Aug 2012 14:52

Dat citeren ging niet zo goed zo te zien. :?


Terug naar “Onconventioneel”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten