Chemtrails en alu hoedjes

Voor informatie en discussie over complottheorieën en andere duistere kwesties, al dan niet gerelateerd aan de ziekte van Lyme.
Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor Tulipano » Ma 28 Jan 2013 20:14

Vervolg op het filmpje van Bamboe over aerosolmethoden uit het topic Algemeen (I caught it abroad)

Chemtrails
N.a.v. het onderwerp Lab257/Plum Island, werd ik door een lieve zuiderbuur getipt over het fenomeen chemtrails. Eerlijk gezegd leefde ik in de overtuiging dat het hier om de uitstoot van brandstofgassen van vliegtuigen ging. Tot dat ik de documentaire ‘Why in the world are they spraying’ zag.

http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis
http://chemtrailalert.nl/

Voor wie het mocht interesseren:

Samenvatting:
Chemtrials zijn een vorm van aerosolmethode waarmee m.b.v. vliegtuigen bepaalde stoffen in het luchtruim worden verpreid. Het oorspronkelijk doel was de opwarming van de aarde ermee af te remmen. Maar wat men er wezenlijk mee doet is het weer manipuleren. Zo kunnen er kunstmatig regenbuien of sneeuwval mee tot stand worden gebracht of juist droogte. Daarnaast probeert men orkanen te sturen zodat deze bepaalde gebieden niet treffen en/of andere juist wel. Al in de 70-er jaren begon men met deze praktijken. De stoffen die voor deze aerosolmethode worden gebruikt zijn:

Aluminium oxide
Barium
Strontium
Koper sulfaat
Potassium hydroxide

Inmiddels vraagt iedereen zich af waarom opeens die klimaatsverandering met al die natuurrampen zoals overstromingen door langdurige regenval (Australie!) of extreme droogte in Afrika. Naast het groeiende gat in de ozonlaag, neemt het aantal mensen met astma, ADD, autisme en Alzheimer schrikbarend toe. Tevens is er sprake van enorme boomsterfte en worden er hele stukken grond onvruchtbaar omdat de zuurgraad zo is aangetast dat er vrijwel niets meer op groeien kan. De gewassen die het nog wel doen zitten onder de schimmels.

De documentaire liegt er niet om:

Door bijv. grote droogte te creëren kun je de landbouw van je vijand plat leggen zodat diens bevolking verhongerd. Ook kun je hem treffen door bijv. een storm of orkaan op hem af te sturen (niet voor niets beschikken de Amerikanen over straaljagers die alle weersomstandigheden kunnen doorstaan). Maar je kunt ook complete bevolkingsgroepen afhankelijk maken door hun grond onvruchtbaar te maken met overmatige regen of juist droogte. Deze weersfactoren worden abiotic stress genoemd. Chemisch en biotech Multinational Monsanto heeft hier zeer ingenieus op ingespeeld.
Ze koopt het onvruchtbare, bedorven land van de boeren op en verbouwt er genetisch gemanipuleerde gewassen op die tegen elke vorm van abiotic stress bestendig zijn. En aangezien ze op de hieruit verkregen zaden een patent heeft, worden boeren met land waarop niets meer kan groeien gedwongen om bij Monsanto zaden af te nemen die het wel doen. Maar onder de voorwaarde dat zij een contract met Monsanto tekenen voor het leven! Zo moet Afrika peperdure zaden bij Monsanto kopen omdat alleen die nog bij extreme droogte kunnen groeien. Dat deze gemanipuleerde zaden schadelijk zijn voor de gezondheid is kennelijk geen enkel probleem; ze werden nameliijk probleemloos goedgekeurd door de USDA! En wie is een van de grootste aandeelhouders van Monsanto? Het zou weer eens niet waar zijn; Bill Gates natuurlijk!

Uiteindelijke doelstelling:
Dat er uiteindelijk niets meer zal kunnen groeien behalve de Monsanto zaden. Iedereen zal uiteindelijk afhankelijk zijn van deze ‘disaster capitalist’. Daarnaast beschikt de Amerikaanse financiële markt al over 'weerproducten' . Hiermee kan een boer zich indekken en als in een soort gokspel geld verdienen door te voorspellen met welk weertype (natuurramp) zijn land te maken zal krijgen. Hiervoor schaft hij dan het betreffende pakketje aan.

Na het zien van deze documentaire besefte ik dat de wereld zo door en door ziek is dat we onze erkenning van chronische lyme helemaal wel kunnen vergeten. Sorry voor mijn pessimisme; misschien komt het door de Plaquenil!

De producer van deze documentaire geeft toestemming om de aangekochte DVD zonder toestemming onbeperkt te dupliceren en hem door te geven aan alle geinterresseerden en belangenhebbenden.

Een boodschap voor onze webbeheerder; Ja Martijn, goed bezig hoor, Bill Gates! En zo kom ik dus aan mijn alu hoedje; Te veel zure regen op mijn hoofd gekregen met daarin aluminium oxide! (maar natuurlijk zijn het weer allemaal 'Tulipano complottheorieën'!) Veel kijk 'plezier' :wink:
Laatst gewijzigd door Tulipano op Ma 28 Jan 2013 21:56, 3 keer totaal gewijzigd.

Troptard
Berichten: 591
Lid geworden op: Do 6 Dec 2012 16:30
Locatie: Belgie

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor Troptard » Ma 28 Jan 2013 20:47

Goede uitleg tulipano

Zelf heb ik het met eigen ogen gezien toen ik nog in evergem woonde,mijn vader die een dorp verder woonde belde me dat ik eens naar de lucht moest kijken,eens ik dat deed vlogen verschillende grote vliegtuigen in een rastervorm tot de lucht een dambord leek,niet wat condensstrepen chaotisch door elkaar maar netjes in raster en bleef uren hangen
Pas later kwam ik er achter dat onze burgemeester klacht had ingediend tegen onbekenden

Hier een link van mijn toenmalige burgemeester

http://www.wijwordenwakker.org/content. ... =P736&l=NL
Elke wijze uil begon ooit als uilskuiken

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor Tulipano » Ma 28 Jan 2013 21:45

Wow Troptard, wat een dappere burgemeester. Als je zoiets als burgemeester in Nederland voor de TV zou verkondigen dan word je gelijk voor psychopaat uitgemaakt en van je ambt ontzegd.
Over mycoplasma en bacteriën gesproken; daar zou best eens wat in kunnen zitten. Bij het gros van de chronisch zieke mensen worden deze uiteindelijk aangetroffen. Ze tasten je immuunsysteem aan en dat zijn huid en slijmvliezen waaronder dus ook de darmen.
:shock: Wat ik me nu opeens bedenk is het volgende:
Voedselintolleranties kunnen inderdaad ontstaan door toedoen van microorganismen (ik ontwikkelde mijn glutenallergie door mijn Lyme).
Monsanto bezit het volledige maïsmonopolie. Deze multinational is er dus bij gebaat dat er zoveel mogelijk maïs wordt afgenomen. Door het creeren van voedselintolleranties zoals allergieën voor bijv. tarwegluten, zijn mensen uiteindelijk aangewezen op rijst, aardappelen en maïs.

Ik krijg geen cornflakes meer door m'n strot opeens! :evil:

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor bamboe » Ma 28 Jan 2013 22:00

@ Tulipano, gelukkig was je er al achter dat je cornflakes ook al afgewerkte fabrieksijzersporen bevatten: viewtopic.php?f=2&t=6462&start=50#p67159
Laatst gewijzigd door bamboe op Ma 28 Jan 2013 22:28, 1 keer totaal gewijzigd.

Troptard
Berichten: 591
Lid geworden op: Do 6 Dec 2012 16:30
Locatie: Belgie

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor Troptard » Ma 28 Jan 2013 22:02

http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Monsanto_(multinational)

Rare jongens van monsanto ...Lees zelf wat ze nog beheren
Elke wijze uil begon ooit als uilskuiken

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor Tulipano » Ma 28 Jan 2013 22:04

Ja Bamboe, je hebt weer eens gelijk. Denk dat ik nu toch maar een metaaldetector ga aanschaffen :(

Troptard, Wikipedia heeft inderdaad nog geen artikel over Monsanto. Maar je kunt het artikel starten.
Zullen we de documentaire 'why the world are they spraying' er dan maar alvast opzetten?
Laatst gewijzigd door Tulipano op Ma 28 Jan 2013 22:08, 1 keer totaal gewijzigd.

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor bamboe » Ma 28 Jan 2013 22:06

@ Tulipano: hier https://www.youtube.com/watch?v=AEUxk12U9ZQ een youtubefilmpje over Michael Pollan: Er is haast geen voedsel in de VS dat geen mais bevat volgens hem: direct of indirect (via dieren die de mais in hun voeding krijgen), bewerkt (in de vorm van glucosefructosestroop) of onbewerkt.

Citaat van Pollan:

But carbon 13 doesn't lie, and researchers who have compared the isotopes in the flesh or hair of North Americans to those in the same tissues of Mexicans report that it is now we in the North who are the true people of corn. "When you look at the isotope ratios," Todd Dawson, a Berkeley biologist who's done this sort of research, told me, "we North Americans look like corn chips with legs." Compared to us, Mexicans today consume a far more varied carbon diet: the animals they eat still eat grass (until recently, Mexicans regarded feeding corn to livestock as a sacrilege); much of their protein comes from legumes; and they still sweeten their beverages with cane sugar.
So that's us: processed corn, walking.

Michael, Pollan. “Omnivore's Dilemma.”
Laatst gewijzigd door bamboe op Ma 28 Jan 2013 22:31, 7 keer totaal gewijzigd.

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor Tulipano » Ma 28 Jan 2013 22:14

Klopt Bamboe. In de documentaire zegt Barb Peterson hetzelfde.
(Trouwens, het schijnt dat je deze documentaire op you tube ook met Nederlandse ondertiteling kunt bekijken. Druk op CC en kies je taal).

Eigenlijk wil ik wel naar een andere planeet. Lief, sportief, zorgzaam marsmannetje gezocht :cry:

Troptard
Berichten: 591
Lid geworden op: Do 6 Dec 2012 16:30
Locatie: Belgie

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor Troptard » Ma 28 Jan 2013 22:44

Tulipano schreef:Ja Bamboe, je hebt weer eens gelijk. Denk dat ik nu toch maar een metaaldetector ga aanschaffen :(

Troptard, Wikipedia heeft inderdaad nog geen artikel over Monsanto. Maar je kunt het artikel starten.
Zullen we de documentaire 'why the world are they spraying' er dan maar alvast opzetten?


Raar..ik kan wel op de link,probeer nog eens ,die bestaat wel op wiki tulipano !
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Monsanto_(multinational)

Mocht het met de link niet lukken alvast dit:
Monsanto:groeihormoon koeien,genetisch gem. mais als mon810 bvb,roundupp sproeistoffen en de beste is hun eigen spermabank voor moest het mislopen met onze planeet haha
Sommige landen (polen bvb) won tegen monsanto omdat de bijensterfte te groot werd door producten van monsanto
Elke wijze uil begon ooit als uilskuiken

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Chemtrails en alu hoedjes

Berichtdoor Tulipano » Ma 28 Jan 2013 23:11

en de beste is hun eigen spermabank


Ook dat nog! Daarin zullen de filantropische zaadjes van Bill Gates vast niet ontbreken!

P.S. TEKEN DE PETITIE TEGEN CHEMTRAILS

http://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu


Terug naar “Area 51”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten