Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Voor onderwerpen die niet met Lyme te maken hebben. Hier kan vanalles worden geplaatst. Luchtige onderwerpen zijn ook welkom.

WillemT
Berichten: 399
Lid geworden op: Do 4 Okt 2007 18:06

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor WillemT » Za 3 Nov 2012 12:58

Als gevolg van griep overlijden jaarlijks honderden mensen met name zijn dit ouderen en mensen die lichamelijk zwakker zijn: verzwakt immuunsysteem hebben. Vaccinatie vermindert de sterfte onder deze groepen.
Vaccinatie is de grootste verworvenheid van de moderne geneeskunde die miljoenen mensenlevens heeft gered en ook in de toekomst zal redden
Willemt


WillemT

------
Berichten: 373
Lid geworden op: Di 21 Feb 2012 8:44

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor ------ » Za 3 Nov 2012 14:47

Goedemiddag,

Er zijn geen wetenschappelijke bewijzen dat een griepprik helpt, zet ze hier dan neer graag.
Graag zou ik daarvan bewijs willen zien.

Ik las gisteren dat er een beloning werd uitgeloofd van 1 miljoen dollar voor degene die met 100%wetenschappelijk bewijs komt dat aids wel bestaat,
zo kan je het wetenschappelijke bewijs of de griepprik wel helpt, ook benaderen.

Graag een bewijs,dank u.

Ik pas er voor,ik houd niet zo van kwik in mijn harses, de toxische belasting is de laatste tijd hoog genoeg geweest.

www.naturalnews.com/031870_flu_shots_brain_damage.html

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor Tulipano » Za 24 Nov 2012 15:15

http://www.tuberose.com/Microchips%20In ... ccine.html

Stel je toch eens voor!
Dan natuurlijk eerst de 65-plussers. Lossen we het pensioen tekort misschien wat sneller op!

eus
Berichten: 1012
Lid geworden op: Vr 15 Jan 2010 13:49

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor eus » Za 24 Nov 2012 15:34

Effect griepprik wordt zwaar overschat; artikel uit de Volkskrant van 23-11-2012;

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wet ... medium=RSS
De overwinning is
niet altijd voor de snelsten,
of de sterksten,
maar voor hen die volhouden

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor bamboe » Di 11 Dec 2012 4:12

In het mexicaanse griepvaccin zat squaleen als adjuvans.
Hierover het volgende over squaleen als onderdrukker van vitamine D-vorming in het lichaam van de hand van apotheker Fernand Haesbrouck:

De tragische grap uit 2009 is veel te snel vergeten.
Toen diende het uitroepen van een grieppandemie om een wereldwijd proefproject mogelijk te maken, waarbij het inspuiten van patroontjes ter grootte van een miljoenste van een millimeter van een molecule (squaleen) die in normaal formaat nooit veranderingen aan het DNA zouden kunnen aanbrengen, juist om een depletie tee veroorzaken van ergosterol.
Ergosterol is een precursor in de vorming van vitamine D.

Toch merkwaardig dat ook hier lafheid en hypocrisie regeren door de echte werking en de bedoelingen van georganiseerde fraude te verbergen.


Hier nog een quote van apotheker Haesbrouck over squaleen, vitamine d en experimenten om het immuunsysteem bij de mens op te kunnen blazen of om de tuin te leiden irt destijds de mexicaanse griepvaccins:

Door squaleen in te spuiten probeert men het organisme te verplichten om een immuunreactie te produceren.

Als die er komt gaat dit meestal gepaard met een depletie van ergosterol, en dit 'hormoon' is een precursor in de synthese van vitamine D.
Tekorten daaraan veroorzaken rachitis en ook de neurologische aandoening GBS, die als ongeneesslijk wordt beschouwd.

Waarom komt die afweer er niet steeds?
Squaleen is een molecule die veel groter is dan de celwanden van viruseen of ander levend materiaal waar men dit probeert in te persen, om met een grotere zekerheid toch een boost te veroorzaken.

Vandaar die nanotechnoligie.
Met die techniek raken partikels van die grote molecule dan toch binnen, waar dit vroeger niet zo vlot mogelijk was.

Nu experimenteert men op een relatief 'onschuldig' virus, waarvan al bekend is dat een spontane immuniteit al redelijk moeilijk tot stand is gekomen (na 10 jaar vaccineren ermee).

Noteer dat het de bedoeling is om een synthetisch biologisch agens te maken, waartegen geen immuniteit mogelijk is.( eerdere bijdragen op mijn blog)

Maar weet dat in de pijplijn ook nog H5N3 beschikbaar is, dat massaal dodeliijk is, maar dat een gelijkaardig genetisch patroon bezit als H1N1.

Als boosten met nanotechnologie ook geen immuniteit zou opleveren tegenover dit 'onschuldig' H1N1-patroon, dan heeft men met het H5N3-griepvirus een nieuw militair wapen, waartegen de vijand zich zelfs niet met een vaccin, verrijkt met nanotechnologie , kan vaccineren of beschermen.

Het testen van deze militaire techniek gebeurt nu door onze bevolking.
En het risico daarbij is de geschetste ergosteroldepletie, en de gevolgen ervan.

Vandaar de geheimzinnigheid waarmee alles omgeven wordt.

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor Tulipano » Zo 7 Apr 2013 15:56


bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor bamboe » Wo 18 Sep 2013 14:01

Korting op je eigen dood (video)
Dinsdag, 17 september 2013 10:35

PDF Afdrukken

[goedkope griepprik] De mensheid in het algemeen is zo gebrand op de woorden “gratis” en “korting” dat ze vaak vergeten de kleine lettertjes te lezen.

Zo krijg je in Amerika een kortingsbon voor winkelen als je een griepprik koopt waarvan tijdens de testfase 23 mensen “toevallig” zijn overleden.

Eén van de paradepaardjes van de farmaceutische industrie is de niet werkende griepprik. Overal ter wereld wordt deze echter door overheden “gepromoot” en aanbevolen. Niet zo vreemd is als je bedenkt dat heden ten dage grote bedrijven de wereld regeren en niet overheden/volksvertegenwoordigers.

Voor een aantal zogenaamde risicogroepen is deze “vergiftiging” gratis en anderen moeten een paar tientjes betalen om de niet bestaande bescherming te genieten.

Hoever men bereid is te gaan om geld te verdienen ten koste van de mensheid blijkt uit het volgende verhaal uit Amerika.

Een groep waar altijd goed aan te verdienen is zijn de oude mensen. De Nederlandse overheid heeft dat ook als geen ander in de gaten. Zoals ook vandaag met Prinsjesdag weer duidelijk wordt is deze groep wederom in focus en zullen ze er volgend jaar een flink stuk op achteruit gaan in koopkracht. Ook de farmaceutische industrie heeft deze mensen uiteraard in de kijker.

Zo hebben ze in Amerika een griepvaccin, Fluzone, welke speciaal bedoeld is voor mensen van boven de 65. De dosering is ook vier keer hoger dan normaal en daarmee zul je dan absoluut de optimale bescherming ontvangen, toch?

Deze griepprik wordt door een grote apotheekketen in Amerika druk gepromoot en wanneer je een prik koopt, krijg je zelfs een kortingspas voor de winkel waarmee je recht hebt op 20 procent korting op alle produkten.

Op deze manier worden mensen omgekocht om toch maar vooral deze ultieme “bescherming” te kopen en uiteraard staat op de bijsluiter dat dit vaccin niet of nauwelijks nadelige bijwerkingen kent.

Echter, ga je wat dieper spitten, dan blijkt de werkelijkheid compleet anders te zijn. Wanneer je kijkt naar de testresultaten van dit product bij de Amerikaanse overheid, de FDA (Food and Drug Administration), dan zie je dat er binnen een periode van 180 dagen na het krijgen van deze griepprik er 23 mensen aan zijn overleden.

Op een totaal aantal mensen van 3.833 die meededen aan het onderzoek. De test was opgedeeld in 2.573 testpersonen die de hoge dosering van Fluzone kregen en 1260 met de normale hoeveelheid. Van de 23 doden waren er 16 die de hoge dosering van Fluzone kregen en 7 de normale. Met de superbescherming van de hoge dosering krijg je dus het dubbele aantal doden(!).

Echter, zo weet de FDA te melden, hebben deze sterfgevallen in het geheel niets te maken met vaccinaties want die mensen waren in een zodanig slechte fysieke staat dat ze sowieso wel doodgegaan waren. Uiteraard is deze conclusie getrokken door wetenschappers die door de farmaceutische industrie zijn betaald.

Wat zit er zoal in een griepprik:

In een griepprik zitten ondermeer de volgende gifstoffen: Ethyleen glycol = antivries; Phenol = een desinfecteringsmiddel; Formaldehyde = kankerverwekkende stof; Aluminium = deeltjes die je hersencellen aantasten; Thimerosal (kwik) = neurotoxine, tast immuunsysteem aan en veroorzaakt hersenbeschadiging; Neomycin & Streptomycin = antibiotisch en geeft allergische reacties.

Antivries en kwik is al erg genoeg, maar neem bijvoorbeeld de stof Formaldehyde:

Formaldehyde is bekend als middel om dode mensen of dieren te conserveren. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van Formaldehyde.

Wat doet deze stof met je:

• Lage concentraties kunnen irritatie aan ogen, keel en neus opleveren
• symptomen van vergiftiging zijn branderige ogen, hoesten, droge keel
• Formaldehyde kan astma en bronchitis achtige verschijnselen veroorzaken
• Formaldehyde staat geregistreerd als een carcinogeen (kankerverwekkend)
• Er zijn studies die een verband aantonen met neus en longkanker en mogelijke verbanden met leukemie en hersenkanker
• Aspartaam (als NutraSweet in veel light producten) breekt in het lichaam af in methanol (wood alcohol), het lichaam zet vervolgens methanol om in Formaldehyde.
• Formaldehyde veroorzaakt in het lichaam schade aan het immuunsysteem, zenuwstelsel en veroorzaakt onherstelbare schade aan DNA
• Styrofoam is een bron van Formaldehyde. Iemand die een warme drank drinkt uit een Styrofoam beker, krijgt een overdosis aan Formaldehyde.
• FastFood bedrijven zoals McDonalds en Burger King verpakken hun (warme) voedsel in Styrofoam.
• We vinden Formaldehyde in vaccinaties
• Hoge concentraties leveren permanente schade op aan de longen

En zo snijdt het mes letterlijk weer aan beide kanten. De aandeelhouders/bankiers achter de farmaceutische industrie vullen hun al uitpuilende zakken nog een beetje meer en tegelijkertijd zijn er weer wat minder nutteloze mee-eters op deze wereld.

Terwijl het zo eenvoudig is om op een gezonde natuurlijke manier je immuunsysteem te versterken waardoor je de best mogelijke bescherming hebt, niet alleen tegen de griep, maar tegen alle aanslagen op je lichaam.

Bronnen:

Natural News
EQ Gen
Wat is Waarheid

Bron voor betrouwbare informatie aangaande de schadelijkheid van vaccins:

ikbeneenwatje.nl

Gerelateerde artikelen op niburu.co
http://www.niburu.co/index.php?option=c ... &Itemid=30

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor Tulipano » Vr 6 Dec 2013 22:35

Niet eens recent, dit artikel, maar evengoed relevant:

http://www.scientias.nl/veroorzaakt-vac ... ekte/24526

paperwhite
Berichten: 635
Lid geworden op: Ma 11 Jan 2010 17:00

Re: Griepvaccin? Bezin voor je eraan begint!

Berichtdoor paperwhite » Za 7 Dec 2013 0:37

Geen linken of referenties. Maar gewoon uit mijn eigen leven gegrepen...

Voor ik lyme had, adviseerde de bedrijfarts mij een griepvaccin. 3 dagen later had ik de eerste en zwaarste griep van mijn leven. Ik had hoge koorts en was 3 weken AO. De bedrijfsarts heeft het vaccin nooit meer voorgesteld. :? Mijn ouders hebben hetzelfde meegemaakt. Mijn moeder wil het nooit meer omdat ze 1) griep kreeg en 2) nog nooit zo een erge griep had gehad. In een bejaardentehuis kregen de bewoners een griepvaccin. Een week later waren 9 bejaarden gestorven.

Vaccins hebben vele levens gered. De oudere vaccins tegen kinkhoest, polio pokken waren dan ook een zegen voor de bevolking. Anders is het met de huidige griepvaccins en ook vaccins tegen baarmoederhalskanker. Mijn vorige huisarts, pas afgestudeerd, was gedrild om griepvaccins te promoten. De artsen worden beloond. Men krijgt per patiënt een vergoeding.

Als je een zwakke gezondheid hebt, blijf je beter van de griepvaccins af.Dat is mijn opinie :wink:


Terug naar “Off-Topic Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten