idee voor boek

Voor onderwerpen die niet met Lyme te maken hebben. Hier kan vanalles worden geplaatst. Luchtige onderwerpen zijn ook welkom.
savan
Berichten: 436
Lid geworden op: Vr 21 Jun 2013 6:21

idee voor boek

Berichtdoor savan » Za 29 Jun 2013 7:31

Ik had een idee,

Er moeten zo langzamerhand veel verhalen zijn. Iedereen heeft wel een verhaal over hoe je een besmetting opgelopen bent, hoe je behandeld bent door regulier of door alternatief.
Ben je positief benaderd door artsen of juist niet.
Tegen welk onbegrip ben je aangelopen, wat voor opmerkingen heb je moeten incasseren, en wat voor schade heb je tenslotte opgelopen zowel zowel financieel als lichamelijk, en hoeveel specialisten heb je uiteindelijk bezocht met welke diagnoses ben je thuisgekomen en wat heeft het uiteindelijk allemaal gekost, en met welke infecties bleek je uiteindelijk opgescheept te zitten.
Wat heeft het met je gedaan zowel geestelijk als lichamelijk.
Ik zou deze verhalen wel samen willen bundelen in een boek op a2 formaat, en de opbrengst willen storten naar stichting hope for lyme. Ik denk dat deze stichting een juiste keus is omdat joshua interesse heeft om een kliniek hier neer te zetten,toegankelijk voor iedereen.
Je hoeft in je verhaal niet je eigen naam te gebruiken als je dat niet wilt.
Dit boek wordt ook aangeboden aan de overheid.
zo kunnen wij ook ons steentje bijdragen.

lijkt het je een goed plan?

mail je verhaal in a2 formaat ,(word document)

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: idee voor boek

Berichtdoor Tulipano » Za 29 Jun 2013 8:57

Hoi Savan,

Leuk om te zien dat je zo actief meedenkt en -leeft op dit forum. Ik hoop dan ook dat je flink wat reacties zult krijgen op dit idee. Er zijn trouwens al enkele patiënten die in het verleden een boek/verhaal hebben geschreven over hun leven met Lyme. Risha Steegs heeft zelfs haar eigen stichting en een artbook over zichzelf gemaakt. Tot morgen loopt er een expositie van haar in Amsterdam.

http://www.teekonme.nl/en/

We kunnen natuurlijk ook de verhalen op dit forum bundelen. Dat wordt dan wel een boek waar je een kruier voor nodig hebt.

:wink:


Terug naar “Off-Topic Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten