Tweede Neurenbergproces: de farmaceutische genocide

Voor onderwerpen die niet met Lyme te maken hebben. Hier kan vanalles worden geplaatst. Luchtige onderwerpen zijn ook welkom.
bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Tweede Neurenbergproces: de farmaceutische genocide

Berichtdoor bamboe » Zo 27 Okt 2013 14:15

Hoeveel vaker moet nog blijken dat medicijnen er in de overgrote meerderheid van de gevallen niet zijn om mensen beter te maken, eerder het omgekeerde?
Zie dit artikel (met dank aan Foetsie):
http://wetenschap.infonu.nl/onderzoek/1 ... verij.html
Medische wetenschap blijkt kwakzalverij
Het gezaghebbende British Medical Journal heeft een onderzoek laten uitvoeren naar 2500 van de meest voorgeschreven reguliere medische behandelingen en medicijnen. De uitkomsten zijn gepubliceerd in Clinical Evidance Handbook. En deze uitkomsten, gedaan door de reguliere medische wereld zelf, zijn zeer verontrustend. De geneeskunde blijkt al jarenlang gebruik te maken van medicatie waarvan slechts 12% een positief effect zou kunnen hebben. De rest is kwakzalverij of zelfs levensgevaarlijk.


Inmiddels is er een site in het leven geroepen die opteert om de wereldwijde farmaceutische genocide aan de orde te stellen in een Tweede Neurenbergproces: Hier een website waarin wordt geopteerd voor een Tweede Neurenbergproces, dit keer tegen de farmaceutische genocide: http://www.nuremberg-tribunal.org/trial/index.html

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Tweede Neurenbergproces: de farmaceutische genocide

Berichtdoor Tulipano » Zo 27 Okt 2013 14:55

Bedankt voor het interessante onderwerp Bamboe.
Dat is een goeie zaak. Hopelijk worden de betrokkenen goed gescreend op hun integriteit (ik moet nu even denken aan Monsanto die ondanks zijn belofte om zich terug te trekken uit Europa, via een paar zijdeurtjes toch weer binnen wist te komen). :roll: Time will tell.


Fijne zondag :zwaaien:

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Tweede Neurenbergproces: de farmaceutische genocide

Berichtdoor Tulipano » Zo 27 Okt 2013 18:08

Bron: Natural News
http://www.naturalnews.com/042580_India ... rials.htmlDUIZENDEN INDIASE DODEN DOOR TESTEN FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

Het gaat bij de farmaceutische industrie alleen maar om winst en een mensenleven op het platteland van India is goedkoop.

Er is tot op dit moment weinig toezicht door de overheid, maar eindelijk schijnt daar nu iets te gaan veranderen.


India is een gewild doelwit voor de farmaceutische industrie. Bedrijven uit die tak hebben geen enkele scrupules en maken dan ook op grote schaal misbruik van de arme bevolking van India.

Het zijn gewilde prooien om als proefkonijn te dienen binnen het onethisch en inhumaan testen van (nieuwe) medicijnen.

Eindelijk heeft ook de Indiase overheid in de gaten wat er aan de hand is want het nationale Hooggerechtshof heeft het Ministerie van Gezondheid opdracht gegeven hun goedkeuring voor 162 van deze tests te motiveren en te onderbouwen.

Omdat India een zich snel ontwikkelend land is met nogal lakse regelgeving op dit gebied is het land een primair doelwit geweest van het farmaceutisch kartel in hun nimmer aflatende pogingen om de medische systemen in de wereld te domineren.

De grote farmabedrijven zijn erin geslaagd de Indiase autoriteiten een rad voor ogen te draaien om goedkeuring te krijgen voor het uittesten van allerlei soorten nieuwe chemicaliën. Dit gebeurt dan meestal onder de arme plattelandsbevolking.

De situatie is echter zodanig uit de hand gelopen dat er diverse actiegroepen via juridische weg hebben getracht hier een eind aan te maken. Het eerste succes is daarmee geboekt nu het Ministerie van Gezondheid opdracht heeft gekregen om binnen twee weken met onderbouwende gegevens te komen. Het uittesten van deze chemicaliën, “clinical trials”, gebeurt zonder enig toezicht, wat resulteert in een groot gevaar voor de volksgezondheid.

Dat dit niet overdreven is, blijkt uit dat er alleen al tussen de jaren 2010 en 2012 meer dan 1.500 mensen in India zijn gestorven door deze “clinical trials”. Als de regering niet snel ingrijpt tegen de multinationals die alleen maar aan winst denken ten koste van de arme bevolking, zullen nog velen volgen op hun weg naar een vroege dood.

De editor van de Monthly Index of Medical Specialities, S.M. Gulhati, vertelde verslaggevers dat deze “clinical trials” zijn land niet ten goede komen. “Het tegengestelde is waar, het helpt alleen de multinational farmaceutische bedrijven om kosten te drukken en slactoffers niet te hoeven compenseren”.

Een organisatie die actief is in India met het bestrijden van deze illegale en onethische praktijken van de farmaceutische industrie is Health Right Forum. De coördinator hiervan, Amulya Nidhi, zegt, “Clinical trials worden uitgevoerd zonder bijbehorende protocollen en bedrijven maken misbruik van de arme mensen” “Wij maken ons zorgen over de belangen van de bevolking”.

Verder zegt ze dat het haar niets kan schelen of farmaceutische bedrijven door het invoeren van regels en protocollen extra geld kwijt zullen zijn. Haar belang is het welzijn van de bevolking en dat ze beschermd dienen te worden tegen het gebruik en misbruik door Big Pharma.

Foetsie
Berichten: 1515
Lid geworden op: Ma 24 Dec 2012 17:00

Re: Tweede Neurenbergproces: de farmaceutische genocide

Berichtdoor Foetsie » Zo 27 Okt 2013 22:35

Hoi Bamboe,

Even een quote uit jouw link:

They deliberately defined the human body as their market place in order to generate further wealth.


Hoe lang zou dit nog volgehouden kunnen worden?

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Tweede Neurenbergproces: de farmaceutische genocide

Berichtdoor bamboe » Ma 28 Okt 2013 11:42

hoi Foetsie, Ik vind het ook verwerpelijk dat men grof geld verdient aan ziekte en aan behandelingen die de mens zieker maken tot de dood aan toe, terwijl de voor de medicijnenindustrie alternatieve en vaak veel minder giftige behandelingen steeds verder worden ingeperkt.

Mensen en hun lichamen worden steeds meer tot handelswaar.
Dat zie je ook met de steeds meer opbloeiende organenindustrie.
Mensen zijn nog niet dood, of men rukt er al de organen uit.
Jouw lichaam is niet meer van jou strax als de huidige donorwetsvoorstellen worden doorgevoerd.
Strax is jouw lichaam in beginsel van de overheid en dan mag je nog bezwaar maken als je wil dat men niet in je lichaam gaat zitten rukken en trekken als je mogelijk nog niet dood bent.

Filmpje van een jongen die hersendood was verklaard http://www.nbcnews.com/id/23768436/ns/d ... TYIyVeM4k5
Vrouw opent nog net op tijd haar ogen als doktoren haar organen al willen verwijderen
woensdag 10 juli 2013 http://www.welingelichtekringen.nl/gezo ... erwijderen
http://www.naturalnews.com/041152_trans ... nsent.html
Dode man komt tot leven -vrijdag 23 augustus 2013- http://www.welingelichtekringen.nl/same ... -tot-leven
'Comapatiënt' blijkt al 23 jaar bij bewustzijn-Toegevoegd: dinsdag 24 nov 2009, 11:00 http://nos.nl/artikel/99144-comapatient ... tzijn.html


Terug naar “Off-Topic Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 1 gast