We're losing the war on cancer

Voor onderwerpen die niet met Lyme te maken hebben. Hier kan vanalles worden geplaatst. Luchtige onderwerpen zijn ook welkom.
Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

We're losing the war on cancer

Berichtdoor Tulipano » Vr 27 Dec 2013 22:58


Gebruikersavatar
WouterB
Berichten: 403
Lid geworden op: Wo 30 Jan 2013 14:30

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor WouterB » Za 28 Dec 2013 2:52

Enige kritische opmerkingen en vooral gezond tegengewicht zijn bij dit zware Off-topic bericht niet geheel en al overbodig:

In de Verenigde Staten doet dit plaatje over de organisatie die dit soort onzinberichten verspreid, aardig opgang:
Afbeelding

Natural news is een door Mike Adams (hij is ook bekend onder de naam ´Health Ranger´, en ontkent glashard het bestaan van AIDS) opgerichte misleidingsorganisatie, die als doel heeft al het jou aangeprate onheil door aankoop van hun middelen te kunnen voorkomen:

http://translate.google.nl/translate?hl ... 6bih%3D616

Weest alert op misleiding door dergelijk geraffineerde 'Beptrailsites', helaas is dit niet de enige!


Groetjes, Wouter

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor bamboe » Za 28 Dec 2013 3:14

hoi Tulipano, dat is dr. Leonard Coldwell: hij heeft op jonge leeftijd zijn moeder verlost van kanker.
Hij zegt terecht: de kankerindustrie verdient meer naarmate er meer kankerpatienten zijn.
Hoeveel streven is er dan nog in de maatschappij om deze cijfers terug te dringen?
Zolang er zoveel met (vooral ook deze) ziekte te verdienen is, zolang de mens in de reguliere gewondheidszorg afhankelijk gemaakt wordt van het verdien-aan-ziekte-model, is de war on cancer vanuit de kankerindustrie (4 mensen aan het werk per kankerpatient) een wassen neus.
Sinds die oorlog tegen de kanker verklaard is, nemen de kankeraantallen alleen maar toe.

Gebruikersavatar
WouterB
Berichten: 403
Lid geworden op: Wo 30 Jan 2013 14:30

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor WouterB » Za 28 Dec 2013 3:39

De goede man heeft niet alleen zijn moeder verlost, maar ook de oud-president van Canada...

Het is toch een wonderlijke zaak hoe of een aantal mensen stekeblind achter dit soort types aan blijft wandelen, alsof zij zonder het te willen beseffen, haast gehypnotiseerd blijken te zijn.

Zonder ook maar enig nader of kritisch onderzoek verdedigen ze deze mensen tot in het oneindige, en mogelijkerwijs, zijn ze dermate onder invloed van dergelijke gedachtenpatronen, dat ze een dergeijk duidelijk vaag gedachtengoed, ook nog is zonder het te beseffen, zelfs zonder vergoeding aan het promoten zijn...

Google alleen de naam Leonard Coldwell eens, en wees even zo evenwichtig dat je jezelf buiten de 'humbug' sites stelt. Er gaat in dit bedrog een wereld voor je open!


Groetjes, Wouter

Weggever: http://lmgtfy.com/?q=leonard+coldwell

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor Tulipano » Za 28 Dec 2013 12:35

Hoi Bamboe,

Wat hij vertelde wisten we natuurlijk al, niet omdat we het ergens gelezen of gehoord hebben, maar omdat ons gezond verstand ons er uiteindelijk naar toe heeft geleid. Toch is het mooi dat iemand het nog eens zo goed en beknopt kan verwoorden. Tja, het bevolkingsaantal terugdrijven. Dat lukt ze aardig in de Westerse landen. Nu het Oosten nog. Daar zijn ze gelukkig wat minder naïef, eten ze tenminste nog natuurlijke producten en laten ze zich gelukkig niet platvaccineren. Bestaat er trouwens niet ergens een statistiek die het percentage kankerslachtoffers in kaart brengt tussen oost en west?

P.S. Mooi werk, dat van Natural News. Deze mensen verdienen er, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de 'kankerindustrie', geen miljarden mee!

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor bamboe » Za 28 Dec 2013 12:44

hoi Tulipano, over het oosten: het volgende las ik in het boek Antikanker van Serban Schreiber:
Mijn visie op de geneeskunde begon te veranderen in de straten van Dharamsala, de Indiase zetel van de regering in ballingschap van de Dalai Lama. Tijdens een humanitaire missie ten behoeve van Tibetaanse wezen kreeg ik te horen dat er in Dharamsala twee systemen van gezondheidszorg zijn. Het ene systeem draaide om het Dalac Ziekenhuis, een modern westers ziekenhuis, met een afdeling chirurgie, de gebruikelijke apparatuur voor radiografie en echoscopie en met de gebruikelijke medicijnen.[...]

Maar in dezelfde stad was er ook een medische faculteit die de traditionele Tibetaanse geneeskunde onderwees, met een fabriek voor Tibetaanse plantaardige medicijnen en met Tibetaanse artsen die hun patienten behandelden op een manier die totaal verschillend was van wat ik kende. Ze bekeken lichamen op dezelfde manier als wij naar tuinaarde kijken. Ze zochten niet naar symptomen van ziekten, die dikwijls overduidelijk zijn. In plaats daarvan zochten ze naar gebreken in het lichaamsmilieu, naar wat het lichaam nodig had om zich tegen ziektes te beschermen. Ze wilden begrijpen hoe dat individuele lichaam, die tuinaarde, verbeterd kon worden zodat het op zichzelf de problemen te lijf kon die de patient ertoe hadden gebracht om hulp te zoeken. [...]
Ze hadden het over acupunctuur, meditatie, kruidendrankjes en ze spraken heel veel over het aanpassen van eetgewoonten.

Ik vroeg me af wat ik gedaan zou hebben als ik Tibetaan was en ziek zou worden. Welke van die twee parallelle systemen zou ik kiezen? Ik stelde die vraag in Dharamsala aan iedereen met wie ik samenwerkte of die ik anderszins ontmoette. Ik vroeg het de minister van Volksgezondheid die me daar had uitgenodigd, en de broer van de Dalai Lama, bij wie ik logeerde, en de vooraanstaande Lama-artsen aan wie ik werd voorgesteld. Ik had het erover met gewone mensen die ik tegen het lijf liep als ik te voet de stad doorkruiste. Ik dacht dat ik hen een dilemma voorhield: zouden ze kiezen voor de westerse geneeskunde, of voor hun eigen oeroude geneeskunde uit liefde voor de traditie?

Ze keken me allemaal aan alsof ik een oerstomme vraag had gesteld.
Dat ligt nogal voor de hand, zeiden ze steeds weer. Als het gaat om een acute ziekte, zoals longonsteking, een hartinfarct of een blindedarmontsteking, dan ga je naar een westerse dokter. Zij hebben snelwerkende en effectieve behandelingen voor crises en ongelukken. Maar als het om een chronische ziekte gaat, dan moet je bij een Tibetaanse dokter zijn. Hun behandeling doet er langer over om aan te slaan, maar zij behandelen het lichaamsmilieu in de diepte. Op de lange termijn is dat het enige wat echt helpt.


Antikanker, Servan Schreiber, p. 124/125

joorn
Berichten: 293
Lid geworden op: Ma 14 Feb 2011 17:49

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor joorn » Za 28 Dec 2013 13:35

http://www.youtube.com/watch?v=4nKb1ry5i7M

Dr. Frits van der Blom, voormalig huisarts en homeopaat, legt uit wat kanker precies is.

Dr. Frits van der Blom uit Amsterdam, voormalig huisarts en homeopaat, geeft ook lezingen over het onderwerp kanker. Hoe ontstaat kanker, welke oplossingen zijn er en waarom hij vindt dat we niet tegen kanker moeten "strijden"

Het is een verhaal wat u niet in het reguliere veld zult horen.
Dr. Otto Warburg (1925): Als het zuurstofgehalte intracellulair met 35 % ( of meer) afneemt moet kanker volgen
Een maatschappelijk volledig geaccepteerde overtuiging is dat kanker onze vijand zou zijn en dat we daarom collectief en persoonlijk iets (zouden) moeten doen aan kankerbestrijding
Wanneer door gebrek aan zuurstof de normale biochemie in een cel wordt verstoord, ontstaan degeneratieve veranderingen en afbraak.

Bij toenemend zuurstoftekort dreigt verstikking en komt een punt waarop een cel wel moet muteren om
te kunnen overleven. Industriële transvetzuren (= “plantaardige olie”) nemen de plaats in van natuurlijke essentiële basisvetzuren en blokkeren het zuurstoftransport in de celwanden.
Zeer merkwaardig is dat deze grote ontdekking (uit het tijdsbestek van Royal Rife) geen aandacht heeft gekregen en toegedekt gebleven is tot op de huidige dag.
De biologische aanpassingen aan een zuurstofarm milieu zijn volstrekt logisch
en kunnen gemakkelijk worden begrepen.
In de z.g. kankerbestrijding blijft men maar zoeken naar een oorzaak die al lang bekend is en kijkt men
steevast een andere kant uit.
In de farmaceutische wereld zoekt men bijvoorbeeld naar genetische afwijkingen of naar beestjes als
oorzaak … alsof de natuur zelf niet zou deugen.

Waarom doet het reguliere veld niets met deze informatie..............
Nog meer opmerkelijke feiten horen? Lezing bijwonen?

Kijk op; http://www.gezondverstandavonden.nl/januari.html

Gebruikersavatar
WouterB
Berichten: 403
Lid geworden op: Wo 30 Jan 2013 14:30

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor WouterB » Zo 29 Dec 2013 3:29

Tulipano schreef:Wat hij vertelde wisten we natuurlijk al, niet omdat we het ergens gelezen of gehoord hebben, maar omdat ons gezond verstand ons er uiteindelijk naar toe heeft geleid. Toch is het mooi dat iemand het nog eens zo goed en beknopt kan verwoorden.

Het mag de beschouwende lezer duidelijk zijn, dat het gezonde verstand in deze niet zegeviert. De toeleiding tot deze onzin is meer waarschijnlijk door een zeer indringende vorm van hypnotische zinsbegoocheling.

Tulipano schreef:Tja, het bevolkingsaantal terugdrijven. Dat lukt ze aardig in de Westerse landen. Nu het Oosten nog. Daar zijn ze gelukkig wat minder naïef, eten ze tenminste nog natuurlijke producten en laten ze zich gelukkig niet platvaccineren.

Zelfs dat is geen garantie, Monsanto is immers overal!

Tulipano schreef:P.S. Mooi werk, dat van Natural News. Deze mensen verdienen er, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de 'kankerindustrie', geen miljarden mee!

De hypnotische zinsbegoocheling verhinderd in dit geval aantoonbaar da men de WIKI link niet wenst te lezen of te willen begrijpen, dan wel te willen accepteren.

Natural News maakt met haar angst berichten meer dan 'Big Money' met overwegend onzin producten!


Groetjes, Wouter

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor Tulipano » Zo 29 Dec 2013 3:36

Maar als het om een chronische ziekte gaat, dan moet je bij een Tibetaanse dokter zijn. Hun behandeling doet er langer over om aan te slaan, maar zij behandelen het lichaamsmilieu in de diepte. Op de lange termijn is dat het enige wat echt helpt.


Nou Bamboe, dan kunnen Lymepatiënten naast Augsburg misschien ook een reisje naar Tibet overwegen :)

Joorn schreef: Waarom doet het reguliere veld niets met deze informatie..............


misschien omdat er niet zo veel mee valt te verdienen

Gebruikersavatar
WouterB
Berichten: 403
Lid geworden op: Wo 30 Jan 2013 14:30

Re: We're losing the war on cancer

Berichtdoor WouterB » Zo 29 Dec 2013 3:57

bamboe schreef:hoi Tulipano, over het oosten: het volgende las ik in het boek Antikanker van Serban Schreiber: enz.


Tsja, als ik deze man screen, kom ik niet onder een vergelijking met Nico Haak uit...

Deze populaire Nederlandse zanger werd ingehuurd als reclamemodel voor heil en gezondheids brengende magnetische armbanden. Vervelend genoeg voor de producent die dit kwakzalf product op de markt bracht, ging ondanks dat hij de 'beschermende' armband nooit meer afdeed, de identiteit van Nico Haak over naar een entiteit in het hiernamaals.

Kwam dus gewoon te overlijden, ondanks de claim van de armband, en dat ook al lang voor het vervolg van de Bio Stabil ellende, welke ook een farce bleek te zijn...

Met Serban Schreiber is het helaas al niet anders, toen hij eenmaal geconfronteerd werd met kanker, heeft hij onderzoek gedaan naar hoe je dat kon voorkomen of genezen.

Dat heeft in het geheel niet mogen baten, hij is verdrietig genoeg op vijftig jarige leeftijd overleden aan een hersenkankertumor...

Onder tussen lopen er een heleboel mensen blind weg met zijn boeken, mogelijk op de titel dat hij arts was.

En daar zie ik weer en stukje van het wereld wijde bedrog, de goede man heeft maar heel weinig gedaan aan praktische uitvoering in geneeskunde. Ik spreek hier dus begrijpelijker wijze expliciet niet van geneeskunst, dan had ie echt beter weggekomen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/David_Servan-Schreiber

Het blijkt dus dat, ondanks zijn verscheiden, de goede man beter was in de massa middels publicaties te misleiden, dan hij een echt positieve invloed op de behandeling van kanker had.

Het is niet uit te sluiten dat hij de ´macht van de pen´ stiekempjes van zijn vader afgekeken had.

Het valt me trouwens hoe langer hoe meer op, dat geadoreerde goden in onzintherapieën met een klassieke achtergrond-opleiding, in dat metier meestal nooit iets zinnigs hebben aangedragen, dan wel zich niet konden handhaven binnen een dergelijke functie.


Groetjes, Wouter


Terug naar “Off-Topic Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot], Google [Bot] en 0 gasten