gebitsproblemen een gevolg van Lyme?

Medische onderwerpen die betrekking hebben op de ziekte van Lyme, maar die niet passen bij "Wetenschap", met vragen, informatie en discussie over bijv. preventie, symptomen, diagnose en behandeling.
jaro
Berichten: 3
Lid geworden op: Za 23 Mei 2009 12:49

gebitsproblemen een gevolg van Lyme?

Berichtdoor jaro » Vr 18 Mar 2011 22:49

Ik heb 3 jaar geleden Lyme opgelopen in Malawi en dit is getest en positief bevonden. Na een langdurig "gevecht" door ontkenning in het AMC werd via Rotterdam wel duidelijk aangetoond wat er aan de hand was. Alleen het gevecht om erkenning kost veel te veel energie, waarbij ik" het geluk heb gehad de juiste mensen op mijn pad te krijgen.
Naast alle bekende symptomen van encephalitits tot spierpijnen, hoofdpijn, krachtsverlies", vallen, tinnitus, gehoorverslechtering, inprentingsvermogen, geheugenverlies, gewrichtsklachten, vaatproblemen enz.enz. nu al een langere tijd psychiatrische problemen. d.w.z. angsaanvallen, slapeloosheid, depressief, veranderd gedrag. Ik ben 5 maanden lang behandeld met dubbele dosis doxy zoals protocol aangeeft. Daarnaast heb ik een natuurarts bezocht, waar ik veel vitamine infusie heb gehad. Met name vit B complexen, daar de doxycycline in hoge hoeveelheden ook weer bijwerkingen van zenuwaantastingen geeft. Ik heb momenteel nog anti-psychotica en anti-depressiva. De meeste psychiatrische klachten zijn naar de achtergrond verdwenen maar zijn af en toe nog heftig aanwezig. Nu heb ik al langere tijd gebitsproblemen. Is dit een bekend probleem bij Lyme, is dit toeval of is dit te wijten aan de hoge/lange dosering van antibiotica??
Daarbij is het allerbelangrijkste ERKENNING, wat een hele grote frustratie is, als dat er niet is.

kat2
Berichten: 1
Lid geworden op: Za 19 Mar 2011 1:43

Re: gebitsproblemen een gevolg van Lyme?

Berichtdoor kat2 » Za 19 Mar 2011 2:59

Goede avond,
Het bestaat wel degelijk dat je gebits problemen kan krijgen door deze infectie ziekte.
Mijn tandarts dental care in Diemen zei dit toen ook tegen mij .
Van heeft u soms een infectie ziekte, ik zei toen niet dat ik weet!Maar omdat mijn kies de wortels maar bleven ontsteken 4 jaar lang en moest de kies er daarna toch nog uit na 5 wortel kanaal behandelingen aan de zelfde kies.
Daarna kreeg ik speekselklier ontstekingen en ben ik verwezen door Dental care naar de Kaak chirug Slotervaart ziekenhuis ze houden het in de gaten,het komt elke maand wel een paar keer terug dan is het dik opgezet net onder mijn linker oor en ronding van mijn kaak.Ik ben gebeten in friesland Heerenveen door een teek maar mijn Huisarts Dirksen heeft mij in 2005 toen niet behandeld pas in 2008 deed zijn invaller de test en toen kreeg ik 2 weken doxy dips daarna doorgestuurd naar het AMC Dr Speelman hij helpt je niet en zegt twee weken doxy dips is voldoende u bent behandeld.[Ze weten wel beter maar ze denken het duurt toch een paar jaar voordat je eraan bezwijkt ik noem dit voor bedachte rade.]De één krijgt een hersen vlies ontsteking en de anderen heeft alleen hart klachten zoals hart ritme stoornissen.Je zenuwen die worden aangetast door de borrelia en de spieren door de medicijen. Bartonella die zogenaamd vanzelf weg moet gaan tast de lever en de nieren aan en de Bartonella gaat niet vanzelf weg als er Borrelia in het speel is.


Slotervaart Ziekenhuis twee weken ceftriaxon gehad en daarna 3 maanden doxy dips.Nu ben ik al ruim twee jaar aan de antibiotica het het is nog niet weg maar ik ben wel onder controlle bij het Oost einde walborg kliniek.
Ze hebben mij eerst van de Co-infectie Bartonella afgeholpen[ook door de teek] en nu zij ze nog steeds bezig met de Borrelia weg te krijgen.
Ik heb de pech dat ik niet goed tegen ceftriaxon kan anders was ik er nu al vanaf geweest.
Vriendelijke groet en sterkte.

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: gebitsproblemen een gevolg van Lyme?

Berichtdoor bamboe » Zo 20 Mar 2011 7:11

hoi Jaro en Kat2,

ik herken de pijn in de kieswortels heel goed.
sterker nog, ik kamp er op het moment dagelijks mee.
inmiddels wijt ik het ook aan de lyme, niet eens indirect (door de lyme gaat het immuunsysteem wankelen), maar ook echt direct.
dit wordt bevestigd door mijn behandelaar.
bij mij hangt het samen met pijn aan mijn oren, die de laatste tijd half dicht zitten vooral bij ontwaken, hoofdpijn, vooral aan de slapen en daarboven meer op het hoofd ter hoogte van de slapen en het hangt mi ook samen met problemen met mijn hart: mijn hart raast, klopt en doet pijn.

sterkte voor jullie

marina-marina
Berichten: 310
Lid geworden op: Wo 20 Okt 2010 14:22
Locatie: arnhem

Re: gebitsproblemen een gevolg van Lyme?

Berichtdoor marina-marina » Ma 21 Mar 2011 11:29

hoi hoi,

ja ook ik heb gebitsproblemen!
zwakke tanden (worden broos) en vaak echt zenuwpijn in de kiezen die van min..tot min kan verspringen!
erg pijnlijk ja! paracetamol helpt dan ook niet! toen kreeg ik diclofenac hielp ook niet...en toen kreeg ik tramadol (morfine) en dat hielp gelukkig wel! want was het zat 5 dagen niet slapen van de pijn in mijn mond....wat dan ook doortrekt naar je oren!
had aan de tandarts gevraag of het slecht was om z'n lange tijd AB te slikken,
hij zei dat dat bij kinderen wel het geval was, met doxy. maar bij volwassenen viel het heel erg mee....pmdat de botten al ontwikkeld zijn! ik weet het niet hoor....zijn woorden he!

:zwaaien:


Terug naar “Medisch”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 1 gast