Oproep jongerenbijeenkomst!

Voor nieuws en actualiteiten die specifiek betrekking hebben op de ziekte van Lyme. Plaats niet-specifieke gezondheidsgerelateerde onderwerpen bij het speciale forum "Gezondheid Algemeen".
Trry
Berichten: 61
Lid geworden op: Wo 11 Apr 2007 21:31
Locatie: Utrecht

Oproep jongerenbijeenkomst!

Berichtdoor Trry » Vr 31 Okt 2014 13:13

Jongerenbijeenkomst georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Lymepatiënten

Bij de meeste bijeenkomsten zijn voornamelijk wat oudere mensen aanwezig. Dit heb ik zelf ook ondervonden. De jongeren met de ziekte van Lyme kunnen zich niet altijd relateren aan die verhalen. Bovendien is het natuurlijk ook veel leuker om met leeftijdgenoten te praten die ongeveer hetzelfde meemaken en dezelfde interesses hebben. Dingen als bijvoorbeeld school/studie en op jezelf wonen kunnen de wat oudere mensen vaak niet over mee praten.
Juist daarom wil de vereniging hier meer aandacht aan besteden door een jongeren bijeenkomst te organiseren. De bijeenkomst zal in november/december op een gezellige centrale plek gehouden worden, afhankelijk van waar iedereen woont.

Ben jij iemand of weet je iemand die hier interesse in zou hebben? Dan kun je emailen naar penningmeester@lymevereniging.nl t.a.v Terry. Zet dan ook even je naam, woonplaats en leeftijd erbij. Je kunt ook emailen mocht je andere ideeën hebben voor jongeren. Nadere info volgt per email.

Ik hoop jullie binnenkort te zien!

Terug naar “Nieuws en Actualiteiten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Common Crawl [ Bot] en 0 gasten