Nieuwe afdeling "Artikelen" op LymeNet

Lees hier eerst de mededelingen! Hier staan o.a. de forum regels en mededelingen van het forum beheer.
admin
Beheerder
Berichten: 623
Lid geworden op: Do 23 Okt 2003 21:00

Nieuwe afdeling "Artikelen" op LymeNet

Berichtdoor admin » Wo 13 Sep 2006 16:14

Mededeling

Het subforum "Veel Gestelde Vragen" is sinds een week niet meer beschikbaar. Sinds vandaag is hiervoor in de plaats gekomen de afdeling "Artikelen". De afdeling "database" is hiermee komen te vervallen.

Uitleg over de Artikelen

Je ziet hier op het forum bepaalde vragen steeds weer terugkomen. In plaats van dat daar elke keer weer op wordt geantwoord, zou het veel efficiënter zijn als er over die onderwerpen artikelen worden geschreven die overzichtelijk, duidelijk en volledig zijn.

Met zo’n verzameling artikelen wordt het voor iedereen makkelijker. Vaker kunnen mensen dan de antwoorden op hun vragen zelf vinden. Als er toch vragen worden gesteld die al in een artikel worden beantwoord, dan kan er naar dat artikel verwezen worden.

Iedereen die goede artikelen kan en wil schrijven, zou een bijdrage kunnen leveren. De artikelen worden dan met naam en datum op de website geplaatst. Van deze artikelen wordt vervolgens weer een overzicht gemaakt, zo nodig in categorieën.

De bestaande pagina’s op de website kunnen dan als een basis worden gezien, terwijl de artikelen zorgen voor verbreding en verdieping. De fora maken dit compleet doordat daar vragen, informatie en discussie over elk gewenst onderwerp mogelijk is.

Terug naar “Mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten