Colloïdaal zilver

Vragen, informatie en discussie over onconventionele diagnose- en behandelmethoden, en onconventionele opvattingen.
Erlinde
Berichten: 10
Lid geworden op: Zo 6 Mar 2005 19:23
Locatie: Oostwold

Colloïdaal zilver

Berichtdoor Erlinde » Di 29 Mar 2005 16:04

Onlangs werd ik op het Aquasilver (Colloïdaal zilver) geattendeerd door iemand die ook veel verschijnselen van Lyme heeft. Deze heeft het inmiddels besteld en wil het uitproberen. Is dit middel betrouwbaar en/of heeft iemand hier ervaringen mee? Het is weer anders dan dat Oxygen water. Ik heb de eerste stukken van de betreffende website's maar even gekopiëerd, zie onder. Het lijkt allemaal wel een beetje "te mooi om waar te zijn", als je zo leest waar het allemaal voor geschikt is. (Ook tegen amandel-ontstekingen. Mijn dochter is onlangs in korte tijd 2 x geopereerd voor een vergrote tongamandel, volgens mij was deze niet ontstoken.)

Maar goed, intussen wacht ik jullie reactie met spanning af, want het lijkt me natuurlijk geweldig als dit zou helpen!

Op Google of andere zoeksite's kun je "Paul Farber The micro silver bullet" intoetsen, en dan krijg je een heel scala aan informatie en aangeprezen produkten...

Erlinde


Aquasilver TM
Colloïdaal zilver doodt virussen, bacterien en schimmels ,bij uitstek geschikt voor griep, verkoudheden te bestrijden en vele andere kwalen. Colloïdaalzilver, blijkt een krachtig, natuurlijk antibioticum te zijn en werkt preventief voor infectie's. Werkend als een katalisator verstoort het een enzym dat eencellige bacterien, virussen en rottingsbacteria nodig heeft voor hun zuurstof-stofwisseling. Zilver werkt zonder kwaad te doen aan menselijke enzymen of onderdelen van de menselijke chemie van het lichaam. Het resultaat is destructie door verstikking van de ziekte veroorzakende organismes in lichaam en voedsel.. Colloïdaalzilver blijkt daarnaast ook nog een stimulans te zijn voor het afweersysteem om de ziektekiemen te vernietigen.
Colloïdaal zilver heeft al een lange geschiedenis geschreven. (bron boek Micro Silver Bullet, van Dr. Farber)
Onderzoek heeft uitgewezen dat Colloïdaal zilver met succes is ingezet bij meer dan 650 ziektes, o.a. bij: acne, rosacea, allerlei allergieën, voetschimmel, tuberculose, blaasontstekingen, parasieten in het bloed, bloedvergiftiging, steenpuisten, builenpest, brandwonden, Candida Albicans schimmelinfectie, koudvuur, cholera, bindvliesontsteking, lepra, leukemie, wolfszweer, lymfklierontsteking, cystitis, suikerziekte veroorzaakt door infectie, hoornvliesontsteking, ziekte van Lyme, Malaria, hersenvliesontsteking, Multiple Sclerose, zenuwzwakte, parasitaire infectie (in de mond en via schimmels), longontsteking, borstvliesontsteking, prostaatklachten, priritus ani, psoriasis, etterende oogontsteking, neusslijmvliesontsteking, reuma, dauwworm, rode hond, ontstoken ogen, oren, mond en keel, sevorrhes, gordelroos, stafylokokken infectie, syfilis, schildklierklachten, amandelontsteking, vergiftiging, trachoma, loopgraafvoet, huidontstekingen, alle soorten virussen, wratten, kinkhoest, schimmelinfecties, virale maagzweren, Aids, evenals het parvo-virus bij dieren, dus is Colloïdaal Zilver bijzonder geschikt voor diergeneeskundige toepassingen.
BELANGRIJKEr zijn geen bijwerkingen tijdens gebruik in combinatie met een ander geneesmiddel.
Bewaar Colloïdaal zilver op kamertemperatuur en in een donkere fles.
Houdbaarheid minimaal 6 mnd. tot 1 jaar.
Na inname blijft het Colloïdaal zilver ongeveer drie à vier dagen in de bloedbaan.
Colloïdaal zilver gaat via de natuurlijke weg weer uit het lichaam, de deeltjes zijn te klein om opgeslagen te worden (kleiner dan een virus).
Zilver is een anorganisch metaal.
De Amerikaanse Arts Paul Farber is wetenschappelijk onderzoeker. Door de ziekte van Lyme die hem bijna fataal werd kwam hij op het spoor van Colloïdaal zilver. De behandeling met reguliere antibiotica leverde hem de Candida schimmel infectie op. Door zich te behandelen met Colloïdaal zilver heeft hij zich van de ziekte van Lyme en Candida kunnen genezen
De gezondheidszorg krijgt met Colloïdaal zilver datgene toegevoegd waar het lange tijd naar op zoek is geweest en volgens dokter Farber de oplossing is voor het absurde aantal ziekten en dus patiënten. Metname voor oudere mensen waarvan de weerstand afneemt is Colloïdaal zilver zeer aan te raden.
COLLOÏDAAL ZILVER zijn antibiotica zonder bijwerkingen en zijn effectiever dan de ons bekende antibiotica ! In een laboratoriumtest werd aangetoond dat het Zilver binnen vier minuten het Aids-virus doodt! Zilver is bijzonder effectief op het gebied van allerlei bacteriën, virussen en schimmels. Colloïdaal zilver heeft zijn effectiviteit al bewezen in het bestrijden van de ziekte van Lyme. Het vernietigt de Spirochetes Borrelia Burgdorferi die verantwoordelijk is voor de ziekte van Lyme, zelfs de muterende en pleoformistiesche vormen. Het is één van de meest effectieve middelen voor het elimineren van Candida in al haar verschijningsvormen. Bij het gebruik van Mild Silver Protein of Colloïdaal zilver is er resultaat te verwachten binnen 24 tot 48 uur. Wetenschappelijk onderzoek heeft laten zien dat bacteriën of virussen die in aanraking komen met het Zilver gedood worden. De darmflora wordt niet aangetast.
Bron: P. Farber
Gebruiksaanwijzing:
Inwendig gebruik concentratie 10 tot 17 ppm :
Normale dosering: 3 x daags 1 eetlepel gedurende 7 dagen, vervolgens 1 x daags 1 eetlepel.
Bij zwangerschap: Raadpleeg een (natuur) arts.
Kinderen : gemiddeld een druppel voor ieder levensjaar twee maal daags.
Voor het systematische toepassing mag zilverwater onverdund, of met water verdund worden ingenomen. Daarbij is het aan te raden dit bovendien een tijdje onder de tong te houden vervolgens 1 minuut in de mond spoelen en afslikken. Het colloïdale zilver wordt dan onder de tong in het bloed opgenomen.
Het inwendige gebruik wordt aanbevolen bij aandoeningen van parasieten en schimmels (Candida), chronische vermoeidheid, bij ziektes door bacteriën en virussen maar ook bij vele ander ziektes. Het Zilverwater moet met veel water worden ingenomen (bronwater) niet met andere producten mengen. De organen verwijderen de toxale stoffen die door veel water wordt uitgescheiden en niet kan verzamelen in het lichaam. Bij ziektes van de mond en keelholte, tandvleesontstekingen, verkoudheden is het zinvol met onverdund zilverwater te gorgelen of te spoelen. Zo nodig 3 tot 5 keer per dag.Moet het zilverwater in de darm werkzaam zijn dan moet het snel met veel water opgedronken worden zodat het zilver niet voortijdig door andere slijmvliezen wordt opgenomen. Daarnaast is het nuttig de darmflora met Artiflor te herstellen Druppel zilverwater of gebruik colloïdaal zilver HUIDGEL direct op schaafwonden, snij wonden, open wonden en brandwonden of gebruik Colloidaalzilver Gel op een kompres.. Naast ontsmetting wordt het herstel van de huid gestimuleerd. U kunt colloïdaalzilver ook gebruiken als een kompres of toepassen onder pleisters en verband.
Ogen: 3 maal daags een druppel in het oog druppelen ook als kompres toe te passen..
Neus: U kunt het Colloïdaal zilver water met een pipetje in uw neus druppelen of sprayen, 2 tot 3 maal daags.
Oren: 3 maal daags wat druppels in de oren.Ook veilig bij baby's! Een watje gedrenkt in zilverwater in het oor stoppen werkt ook goed.
Dieren: Gebruik 10-25 druppels 2 tot 3 maal daags per 10 kilo lichaamsgewicht. U kunt het toevoegen aan het drinken of over het vlees. Bij voorkeur geen blank metalen bakken gebruiken, geëmailleerd metaal, aardewerk of kunstroof kan wel.
Het gebruik van Colloïdaal zilver/goud is op eigen risico. Colloïdaalwater kent geen bijwerkingen, stop echter nooit met medicatie zonder uw huisarts of specialist te raadplegen. Colloidaal zilver- en goud zijn voedingssupplementen !!
Colloidaal Zilver producten
1000 ml. 17 PPM Colloidaalzilv Colloidaalzilver 17 PPM (particle per Miljion) 1000ml. Deeltjes zilver opgelost in gedistilleerd water. Colloidaalzilver in glazen donkerbruine fles met verzegelde dop. Hogere concentratie voor hardne ...
49,50 EUR

Dit kwam ik ook nog tegen bij Google: Paul Farber (the micro silver bullet)
 
Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum zonder de nare bijverschijnselen van de moderne antibiotica, die meestal de darmflora een zware slag toebrengen. Het colloïdaal zilver werd begin 1800 ontdekt, puur zilver werd honderden malen gemalen in enorme molens tot het zo fijn was, dat het als ionen in water opgelost kon worden. Door deze omslachtige productiemethode was colloïdaal zilver erg duur zo`n $10.000 per liter en raakte door de ontdekking van Ian Fleming, de penicilline, in het vergeetboek. De penicilline leek een echt wondermiddel tegen bacteriële infecties te zijn en bovendien goedkoop te produceren. Dat het geen alleenzaligmakend middel is, weten we nu. Vele bacteriën zijn resistent geworden voor de gangbare antiobitica en er wordt naarstig naar alternatieven gezocht.
De Amerikaanse arts Paul Farber herontdekte het colloïdaal zilver en bedacht een eenvoudige manier om het te maken: de elektrolyse. Bovendien bleek uit zijn onderzoek, dat colloïdaal zilver niet alleen werkzaam is tegen bacteriën, maar ook tegen virussen, gisten, schimmels en amoeben.
Ook de Candida albicans moet het er tegen afleggen wanneer het samen met de Pulser wordt gebruikt. Vooral het opschonen van het spijsverteringskanaal is de taak van het colloïdaal zilver in deze behandeling. Wilt u meer weten over deze kuur klik >>> hier

 
Het is al heel lang bekend dat zilver dodelijk is voor (eencellige) ziekteverwekkers, het gericht toepassen ervan stamt echter uit begin 1800. Er werd toen veel onderzoek gedaan en het aantal kwalen waartegen zilver met succes werd ingezet bereikte snel ruim 600. In Amerika werd het al voor 1938 erkend als geneesmiddel. Door de ontdekking van de penicilline en de lage prijs hiervan raakt het gebruik van colloïdaal zilver geheel op de achtergrond en heeft het de status van geneesmiddel verloren. Door de herontdekking van Paul Farber komt colloïdaal zilver steeds meer in de belangstelling. Met de moderne manier van produceren (elektrolyse) is de kwaliteit duidelijk verbeterd en is het zilverwater bovendien betaalbaar geworden.
Door een zwakke elektrische stroom door 2 staven puur zilver en gedestilleerd water te leiden worden uiterst kleine zilverdeeltjes door het water opgenomen. Zo`n zilverdeeltje wordt colloïd genoemd en is het kleinst mogelijke deel van een stof met de karakteristieke eigenschappen van deze stof. Zilver colloïden hebben een grootte tussen de 0,0001 en 0,01 micron en zijn daardoor in staat bijv. een virus binnen te dringen. De elektrische lading van de deeltjes houdt ze zwevend in het water (Braunsche effect).
Als colloïdaal zilver in glas wordt bewaard blijft de elektrische lading minstens een jaar bestaan, in plastic verpakt slaat het zilver al gauw neer en heeft het water zijn werking verloren. Let daarom bij het kopen van colloïdaal zilver erop dat deze in glas verpakt en helder, zonder neerslag, is. Bewaar colloïdaal zilver niet in de koelkast, maar bij kamertemperatuur op een donkere plaats niet in de buurt van stralingsbronnen (magnetron, halogeenlampen o.i.d) Schudden voor gebruik en niet met metaal in aanraking brengen.
» start
werking: er wordt in medische vakbladen over de hele wereld veel over colloïdaal zilver geschreven en nog steeds veel onderzoek verricht. Hier wordt duidelijk dat colloïdaal zilver als een krachtig breed spectrum antibioticum gezien mag worden en succesvol ingezet kan worden bij meer dan 600 virale en bacteriële infecties. De meeste reguliere antibiotica doden maar een paar ziekteverwekkers. Het enzym wat alle enkelcellige bacteriën, schimmels en virussen gebruiken voor hun zuurstofstofwisseling, raakt verstoord na contact met het colloïdaal zilver. Dit werd uitvoerig getest door de UCLA Medical Labs. Pleoformen en mutaties blijken eveneens kwetsbaar, ook meercellige wormen laten het meestal afweten.
Colloïdaal zilver werkt zonder menselijke enzymen te schaden, bovendien blijkt het ook nog een stimulans te zijn voor het afweersysteem.
» start
bijwerkingen: Zilver is een anorganisch metaal wat niet door een cel geabsorbeerd kan worden, er zijn geen bijwerkingen bekend tijdens gebruik ervan in combinatie met andere geneesmiddelen. Wel is het mogelijk dat de effectiviteit en werking van colloïdaal zilver vermindert bij inname van chemische medicijnen als antibiotica, enz. Het is zinvol om colloïdaal zilver en Vitamine C op verschillende tijdstippen in te nemen. Na inname blijft het colloïdaal zilver ongeveer drie à vier dagen in de bloedbaan en verlaat het lichaam langs de natuurlijke weg. De deeltjes zijn te klein om opgeslagen te worden (kleiner dan een virus).
Het lichaam kan bij inwendig gebruik sterk reageren op colloïdaal zilver. Bij het doden van virussen, bacteriën of schimmels kunnen gifstoffen vrijkomen die naast de gedode ziekteverwekkers door het lichaam afgevoerd moeten worden. De nieren en lever hebben het dan hard te verduren en men kan zich zelfs moe, loom of grieperig voelen. Dit wordt de "Herxheimer reactie" genoemd, deze reactie is niet schadelijk maar is een teken van herstel. Veel drinken tijdens een behandeling geeft het lichaam de mogelijkheid de afvalstoffen snel af te voeren.
» start
Farber: de Amerikaanse arts en wetenschappelijk onderzoeker Paul Farber leed aan de ziekte van Lyme die hem bijna fataal werd. De behandeling met reguliere antibiotica leverde hem bovendien een Candida schimmel infectie op, bij het zoeken naar een effectieve behandeling voor beide infecties kwam hij op het spoor van colloïdaal zilver. Door zich hiermee te behandelen heeft hij zich van de ziekte van Lyme en Candida kunnen genezen. In zijn boek "The Micro Silver Bullet" concludeert hij dat colloïdaal zilver de oplossing is voor de behandeling van een absurd aantal ziekten. Volgens hem krijgt de gezondheidszorg hier een middel waar al heel lang naar gezocht wordt. Met name voor oudere mensen waarvan de weerstand afneemt kan colloïdaal zilver een uitkomst zijn. Dr. Farber heeft de effectiviteit bewezen in de bestrijding van de ziekte van Lyme. Het colloïdaal zilver vernietigt de Spirochetes Borrelia Burgdorferi die verantwoordelijk is voor de ziekte van Lyme, zelfs de muterende en pleoforme.
» start
toepassen: onderzoek heeft uitgewezen dat colloïdaal met succes is ingezet bij meer dan 600 aandoeningen, het zou tever voeren deze hier allemaal op te noemen. Effectief te behandelen zijn o.a.:
           
acne allergie amandelontsteking bindvliesontsteking blaasontsteking bloedvergiftiging
brandwonden builenpest Candida cholera cystitis dauwworm
gordelroos hersenvliesontsteking hoornvliesonsteking keelontsteking kinkhoest koudvuur
longontsteking lymfklierontsteking maagzweer oogontsteking parasieten parasitaire infectie
psoriasis reuma rode hond rosacea schimmelinfecties slijmvliesontsteking
steenpuisten voetschimmel wolfszweer zenuwzwakte ziekte van Lyme  

Ook in de diergeneeskunde heeft colloïdaal zilver zijn sporen verdient en wordt met succes ingezet tegen het parvovirus.
» start
gebruik: colloïdaal zilver in een concentratie van 10-20 ppm kan ingenomen, verneveld of op de huid aangebracht worden. Het is kleur-, geur- en smaakloos echter bij hogere contraties heeft het een bittere nasmaak.

Inwendig:
Het zilver wordt ingenomen bij o.a. parasieten, candida, herpes, chronische vermoeidheid, bacteriële infecties (bijv. blaasontsteking), gordelroos, griep, verkoudheid etc. Drink tijdens een kuur veel water om het lichaam de mogelijkheid te geven gifstoffen snel af te voeren.

normale dosering: 3-6x daags 20 druppels in een glaasje water, een tijdje in de mond houden en langzaam doorslikken. In acute gevallen zo nodig elk uur 15 druppels in glaasje water, langzaam opdrinken.
preventief: 3 x per dag 20 druppels colloïdaal zilverwater in een glaasje water, langzaam opdrinken gedurende 7 dagen, vervolgens dagelijks 25 druppels.
kinderen : 1 druppel voor ieder levensjaar 3x per dag
bij zwangerschap: raadpleeg eerst een arts.

candida: 3x daags 1 dessertlepel (± 8 ml.) eventueel in combinatie met pulser
ziekte van Lyme: 3x daags 1 dessertlepel (± 8 ml.) in combinatie met pulser zolang tot klachten verdwenen zijn
ziekte van Pfeiffer: 6 weken lang 3x daags 1 dessertlepel (± 8 ml.) in combinatie met 3 weken pulser
griep / buikgriep: 1 week lang 3x daags 1 dessertlepel (± 8 ml.) eventueel in combinatie met pulser
verkoudheid: 1-3 dagen lang 3x daags 1 dessertlepel (± 8 ml.) eventueel in combinatie met pulser
sinusitis / kaakontsteking: 1-2 weken lang 3x daags 1 dessertlepel (± 8 ml.) eventueel in combinatie met pulser

toepassen bij kinderen zonder pulser: baby`s tot 1 jaar  3x 1 theelepel per dag / kleinere kinderen tot 3 jaar  3x 2 theelepels / kinderen tot 10 jaar halve dosering volwassenen / in ernstige gevallen kan de dosering met 1 lepel per dag verhoogd worden. 

Uitwendig:
Naast de ontsmettende werking stimuleert colloïdaal zilver de genezing van de huid, het kan puur op wonden aangebracht worden of met behulp van een kompres. Ook kan het gebruikt worden onder pleisters of verband.

(open) wondjes / huidbeschadigingen: meermaals per dag 1 à 2 druppels op de wond druppelen.
oog: 3-6x per dag 1 druppel, ook in kompres toe te passen.
oor: 3-6x per dag 1-2 druppels in het oor of een watje gedrenkt in zilverwater in de gehoorgang aanbrengen. Ook veilig voor baby`s.
neus: 2-3x per dag met een pipetje in de neus druppelen

keelpijn: 5 druppels in een eetlepel water, 3-6 x per dag 1 minuut gorgelen, dan 1 minuut in de mond houden en daarna doorslikken.
schimmelinfectie in de mond / tandvleesontsteking etc.: 3-5x per dag spoelen of gorgelen met onverdund zilverwater.

kinderen tot 12 jaar: halve dosering.

huisdieren: inwendig 2-3x per dag 20 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht toevoegen aan het drinkwater of voeding. Uitwendig 5 druppels op een eetlepel water, dit 3-6 x per dag met een wattenstaafje op de huid aanbrengen. Gebruik geen metalen maar een aardewerk of kunststof drink/voerbak.

Het gebruik van colloïdaal zilver is op eigen risico. Colloïdaal zilver heeft geen bijwerkingen, stop echter nooit zonder overleg met medicatie van uw huisarts of specialist.
» start
Als u vragen heeft over behandelingen met colloïdaal zilver colzilv@juniperus.net

patricia
Berichten: 95
Lid geworden op: Di 14 Dec 2004 16:35

Berichtdoor patricia » Wo 30 Mar 2005 13:18

Beste Erlinde,

In het verleden is er ook al een keer over Colloïdaal zilver een onderwerp geweest.
Onder Algemeen: "De waarheid over Lyme" en dan met name pagina 2.
Ik hoop dat je met deze informatie voldoende geholpen bent.

Sterkte en groetjes, Patricia.

Gast

Berichtdoor Gast » Wo 30 Mar 2005 16:43

Voor het gemak hier even een citaat van de genoemde discussie onder Algemeen > de waarheid over Lyme
Robert schreef:
Hallo Franc,
IK ben geen voorstander van colloïdaal zilver. Als homeopaat moet je toch weten dat col. zilver niet afbegroken wordt door het lichaam en dat het zich ophoopt in de huid. Dit kan bij langdurig gebruik argyria een grijs/blauwe verkeuring van de huid tot gevolg hebben hetgeen irreversibel is. De doeltreffendheid is onduidelijk. Voor verdere info.

http://homepages.together.net/~rjstan/rose1.html

http://www.arznei-telegramm.de/zeit/0210_a.php3

http://www.pharmavista.ch/indexD.htm?ht ... 00641D.htm

Ik denk dat het gebruik dan ook afgeraden moet worden.
groet RobertF

Dat boek "the silver bullit" staat vol onbewezen onzin. Niet doen dus.
Alexander

Erlinde
Berichten: 10
Lid geworden op: Zo 6 Mar 2005 19:23
Locatie: Oostwold

Marsmensjes

Berichtdoor Erlinde » Do 31 Mar 2005 22:12

Hallo Patricia en Alexander,

Ik wil jullie even heel erg hartelijk bedanken voor jullie reactie. Ik ben me kapot geschrokken van die zilverkleurige "marsmensjes". Wel moet ik nog even heel goed het nieuwe stuk lezen dat over dat zilver gaat op het forum. Maar dat ik hier mee ga experimenteren met mijn kinderen is bij deze uitgesloten. Ik hoopte inderdaad op een goed alternatief voor die zware kuren, maar helaas... :cry:

Groetjes van Erlinde

Martijn
Berichten: 2966
Lid geworden op: Do 23 Okt 2003 22:40
Locatie: Friesland

Re: Marsmensjes

Berichtdoor Martijn » Do 31 Mar 2005 22:28

Erlinde schreef:Ik ben me kapot geschrokken van die zilverkleurige
"marsmensjes".

Hoi Erlinde,

Je zult niet zomaar zo'n zilverkleurig "marsmensje" worden, die mensen hebben vaak langdurig zilver ingenomen. Het zijn extreme voorbeelden, maar het laat wel zien dat zilver in het lichaam kan worden vastgehouden.

Belangrijk is te weten dat niet alles wat beweert wordt waar is. Je kunt via internet talloze wondermiddelen vinden die tegen uiteenlopende kwalen zouden helpen. Heel vaak is het (sluik)reclame wat je leest. Kritisch blijven is dus belangrijk.

Martian

Kawasaki74
Berichten: 1
Lid geworden op: Wo 21 Okt 2009 19:00

Re: Colloïdaal zilver

Berichtdoor Kawasaki74 » Wo 21 Okt 2009 19:09

Mee eens, je kunt geen huidaandoening krijgen als je er voorzichtig mee omgaat en de gebruiksaanwijzingen opvolgt. Ophoping in de huid vindt alleen plaats als de natuurlijke afvoer de aanvoer niet meer aankan.
En in kleine hoeveelheden (1) is het zilverwater giftig voor bacterien en virussen, maar niet voor mensen en (2) kan het worden afgevoerd door het lichaam en vindt geen opslag in de huid plaats.
Kijk voor meer info op http://www.helderengezond.nl/wat-is-zilverwater.html

helderengezond
Berichten: 1
Lid geworden op: Zo 24 Jan 2010 23:43

Re: Colloïdaal zilver

Berichtdoor helderengezond » Zo 24 Jan 2010 23:57

Mijn naam is Michel de Ru en ik ben van Helder en gezond! (de site waarnaar in dit topic gelinkt wordt).

Via onze webstatistieken merkte ik op dat er verschillende bezoeken zijn vanaf de lymenet website en dit topic.

Graag zou ik wat meer informatie willen geven op de verschillende gedachtegangen.

Allereerst is colloïdaal zilver, mits juist geproduceerd, ongevaarlijk voor mensen en kun je er geen verkleuring van krijgen. De verkleuring ontstaat door ophoping van zilverchloride onder de huid. Zilverchloride ontstaat bij een onjuiste productie waarbij eventueel chloor in het water door de elektrolyse wordt omgezet in dit zilverchloride. Wij maken gebruik van een volledig computergestuurd proces dat de kwaliteit per productie ca. 2000 maal controleerd. Daarnaast maken we gebruik van de hoogste kwaliteit basismaterialen. De "marsmensjes" hebben ook duidelijk aangegeven thuis zelf colloïdaal zilver in elkaar geknutseld te hebben, en inderdaad, op basis van kraanwater. Met chloor dus.

De werking van colloïdaal zilver berust op het feit dat zilver antinbacterieel, antiviraal en antischimmel is. En in die zin dus werkzaam tegen de bacterie die de ziekte van lyme doet ontstaan. Deze werking is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. Op onze site staan deze onderzoeken ter inzage.

Inmiddels hebben wij verschillende klanten met de ziekte van lyme die verbetering merken door het gebruik van colloïdaal zilver.

Begin dit jaar heb ik via [e-mailadres verwijderd - admin] aan de voorzitter voorgesteld om een aantal leden van lymenet de mogelijkheid te geven ons colloïdaal zilver te proberen. Wij zijn bereid hier kosteloos onze medewerking aan te verlenen. Helaas hebben wij tot op heden nog geen reactie gekregen. Ik ben benieuwd hoe hier tegenaan gekeken wordt.

Met vriendelijke groet.
Laatst gewijzigd door admin op Vr 29 Jan 2010 18:42, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: E-mailadres verwijderd, omdat het anders voor extra SPAM zou gaan zorgen. SPAMbots speuren het internet af op zoek naar e-mailadressen. Houd hier a.u.b. rekening mee!

Annie de Muis
Berichten: 904
Lid geworden op: Vr 23 Nov 2007 0:28

Re: Colloïdaal zilver

Berichtdoor Annie de Muis » Ma 25 Jan 2010 0:53

helderengezond schreef:Zilverchloride ontstaat bij een onjuiste productie waarbij eventueel chloor in het water door de elektrolyse wordt omgezet in dit zilverchloride.


In het lichaam zal ongetwijfeld ook het resultaat van het eten van de verbinding NaCl voorkomen (keukenzout), die in water oplost tot Na+ en Cl-. Zodra zo'n Zilver-atoom ioniseert slaat het met zo'n Cl- ook neer als minder goed oplosbaar zout.

helderengezond schreef:De "marsmensjes" hebben ook duidelijk aangegeven thuis zelf colloïdaal zilver in elkaar geknutseld te hebben, en inderdaad, op basis van kraanwater. Met chloor dus.


Ik denk wel dat de partikelgrootte met zelf knutselen minder goed controleerbaar is, maar ik vraag me af of daarbij de aanwezigheid van chloor de enige factor van belang is. Is de oplossing al blauw als men het toedient? Ik herinner me ook dat er bij zilverchloride nog een lichtreactie bestaat bij het ontwikkelen van foto's...

helderengezond schreef:Begin dit jaar heb ik via [e-mailadres verwijderd - admin] aan de voorzitter voorgesteld om een aantal leden van lymenet de mogelijkheid te geven ons colloïdaal zilver te proberen. Wij zijn bereid hier kosteloos onze medewerking aan te verlenen. Helaas hebben wij tot op heden nog geen reactie gekregen. Ik ben benieuwd hoe hier tegenaan gekeken wordt.


Ik denk dat de 'voorzitter' van Lymenet, Martijn, hier met het opsommen van 'dubieuze methoden' zijn mening al gegeven heeft:

viewtopic.php?f=4&t=5103&p=49560&hilit=zilver#p49560

Ik denk zelf dat er voor herintroductie van colloïdaal zilver van een bepaalde makelij een duidelijke en onomstotelijke bewijsvoering moet zijn dat men er niet van verkleurt. Maar voordien zal eerst de wetenschappelijke erkenning van de ziekte die je ermee wilt behandelen door moeten dringen. Zonder die erkenning is er immers formeel geen behoefte aan een alternatieve behandelwijze.
Laatst gewijzigd door admin op Vr 29 Jan 2010 18:43, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Zie vorige bericht.

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Colloïdaal zilver

Berichtdoor bamboe » Di 26 Jan 2010 12:04

Hoi Michel,

er is ook een site http://lyme.hyves.nl waar je terecht kunt.
http://inekehoogerbrugge.hyves.nl/ is de beheerder van die site.

Veel succes.

Ik zit nu aan het colloidaal zilver, ik ben weer lekker aan het herxen geslagen (hoofdpijn vooral) en mijns inziens heeft het veel voordelen:

1. Candida: het pakt niet alleen lyme aan, maar ook candida (belangrijk);
2. Veelzijdig: En ook andere infecties, want meestal hebben mensen niet alleen een lymeinfectie (ook co- en andere infecties).
Samento bijvoorbeeld, een bekend anti-lymekruid, is vooral goed om de lyme aan te pakken, maar vaak is dat niet genoeg.
In die zin is het een grote kostenbesparing.
3. Niet nadelig voor de spijsvertering: Het heeft als voordeel boven MMS en de zoutkuur dat het minder heftig op de spijsvertering inwerkt (geen klachten tot gevolg als diarree, winderigheid en, zeker niet ONbelangrijk: niet candida-opwekkend - mijn behandelaren zeggen dit: het zijn de candida- en andere schimmelinfecties die de lymeinfectie -en andere bacteriele infecties- in de hand werken, en candida bevordert ook voedselallergieen en intoleranties).
4. De smaak: En: het smaakt niet vies. Dat vond ik zo erg aan de zoutkuur! (want die kun je het beste innemen in een zoutoplossing).

Groetjes,
Dorien

Barb70
Berichten: 377
Lid geworden op: Do 3 Dec 2009 19:36

Re: Colloïdaal zilver

Berichtdoor Barb70 » Zo 7 Feb 2010 21:08

Ik zit ook aan het colloidaal zilver. Ik volg een kuur van 12 dagen een hoge dosis (Argentyn 23), en daarna 3 dagen artemisia (een soort probiotica) naast alle andere supplementen die ik al slik.
Ik gebruik het als antibiotica om de lyme en evt andere bacterieen en virussen aan te pakken.


Terug naar “Onconventioneel”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten