Ongevraagde e-mails en PBs met dubieuze aanbevelingen

Lees hier eerst de mededelingen! Hier staan o.a. de forum regels en mededelingen van het forum beheer.
admin
Beheerder
Berichten: 623
Lid geworden op: Do 23 Okt 2003 21:00

Ongevraagde e-mails en PBs met dubieuze aanbevelingen

Berichtdoor admin » Za 16 Okt 2010 23:24

NB: er wordt op dit forum misbruik gemaakt van de mogelijkheid om via dit forum e-mails of privéberichten te versturen. Er worden soms berichten verstuurd die tegen de forumregels ingaan.

Het is gebleken dat sommige leden van dit forum ongevraagd e-mails of privéberichten versturen, met name aan nieuwe leden, met daarin aanbevelingen voor onconventionele methoden en behandelaars, waarbij soms heel stellig wordt gesuggereerd dat de aanbevolen methoden dé oplossing zouden zijn.

Aan degenen die ongevraagd dergelijke e-mails of privéberichten hebben ontvangen, wordt gevraagd om hier melding van te maken. PBs kunnen net als forumberichten worden gemeld met de “bericht melden” functie (driehoek met uitroepteken rechtsboven in een bericht), een e-mail kan men doorsturen.


Nadere toelichting d.d. 28 oktober 2010, 16:15 uur:

Dat er ongevraagd e-mails of privéberichten worden verstuurd, met name aan nieuwe leden, met daarin aanbevelingen voor onconventionele methoden en behandelaars, blijkt uit forumberichten waarin dit wordt vermeld. Tevens worden dergelijke e-mails of privéberichten soms toegestuurd c.q. gemeld.

Dit probleem is eerder aan de orde gekomen op dit forum. De aanleiding voor deze mededeling is nu een recent bericht van wendyb, die na slechts 2 dagen geregistreerd te zijn, het volgende meldt:
wendyb schreef:ik krijg veel reacties in mijn mailbox over methoden zonder AB kuur,maar dat is eigenlijk niet aan de orde.

Terug naar “Mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast