Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedure

Voor informatie en discussie over complottheorieën en andere duistere kwesties, al dan niet gerelateerd aan de ziekte van Lyme.
Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedure

Berichtdoor Tulipano » Di 3 Sep 2013 9:26

http://www.spiegelbeeld.nl/spb_vaccinat ... _rover.pdf

en met twee 'ludieke' video's:
http://www.desireerover.nl/vaccinaties/

♫♪ ♫♪♪ Vaccine Zombie ♪♪♫ ♪

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedu

Berichtdoor bamboe » Za 7 Sep 2013 6:34

“Like a fish in water, many of us don’t realise the collective insanity in our midst, as our madness is so pervasive that is has become normalised.”
Paul Levy, Author


Foetsie
Berichten: 1515
Lid geworden op: Ma 24 Dec 2012 17:00

Re: Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedu

Berichtdoor Foetsie » Vr 20 Sep 2013 19:54

Oh, wat ben ik toch blij dat ik i.i.g. nooit een inenting heb gehad.
:)

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedu

Berichtdoor bamboe » Zo 22 Sep 2013 11:43

"At present, intelligent people do not have their children vaccinated, nor does the law now compel them to. The result is not, as the Jennerians prophesied, the extermination of the human race by smallpox; on the contrary more people are now killed by vaccination than by smallpox."
--George Bernard Shaw (August 9, 1944, the Irish Times )

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedu

Berichtdoor bamboe » Zo 27 Okt 2013 12:45

The medical cartel, at the highest level, is not out to help people, it is out to harm them, to weaken them. To kill them. At one point in my career, I had a long conversation with a man who occupied a high government position in an African nation. He told me that he was well aware of this. He told me that WHO is a front for these depopulation interests. There is an underground, shall we say, in Africa, made up of various officials who are earnestly trying to change the lot of the poor. This network of people knows what is going on. They know that vaccines have been used, and are being used, to destroy their countries, to make them ripe for takeover by globalist powers. I have had the opportunity to speak with several of these people from this network.

http://www.alternative-doctor.com/vacci ... paport.htm

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedu

Berichtdoor bamboe » Zo 27 Okt 2013 12:53

11 oktober 2013
Gesensitiseerde immuun-breincommunicatie mogelijk oorzaak van SOLK

Herhaalde immuunactivaties bij daarvoor gevoelige mensen kunnen leiden tot een gesensitiseerde immuun-breincommunicatie en vervolgens tot somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK).

Dit concludeert Tamara Lacourtin in haar proefschrift Immune-to-brain communication in functional somatic symptoms - Methodological considerations and preliminary evidence. Er is een gelijkenis tussen SOLK en de klachten die optreden wanneer het door een infectie geactiveerde immuunsysteem communiceert met het brein: in beide gevallen is sprake van een verhoogde pijngevoeligheid, vermoeidheid en een negatieve stemming.
Immuunactivaties

Uit dieronderzoek is gebleken dat de immuun-breincommunicatie gesensitiseerd kan worden bij herhaalde blootstelling aan mentale stress of immuunactivaties. Aangezien mensen met SOLK over het algemeen vaker stressoren ervaren, zou een gesensitiseerde immuun-breincommunicatie een mogelijke verklaring voor SOLK kunnen zijn.

Lacourt presenteert een aantal studies die inderdaad aanwijzingen geven voor de mogelijkheid van een gesensitiseerde immuun-breincommunicatie bij mensen met SOLK.
Gesensitiseerde immuun-breincommunicatie

Ze beschrijft hoe een lichte immunologische activator (vaccinatie) de pijnsensitiviteit verhoogt bij gezonde mensen. Dit is slechts het geval bij mensen die hoog scoren op negatieve affectiviteit, dat wil zeggen bij mensen die informatie snel negatief interpreteren en die een versterkte emotionele reactie op negatieve gebeurtenissen vertonen. Dit wijst op de mogelijkheid van gesensitiseerde immuun-breincommunicatie in mensen die gevoelig zijn voor stress.
Infecties

Daarnaast komt uit het onderzoek naar voren dat mensen met SOLK meer infecties hebben gehad dan mensen zonder SOLK. Dit bevestigt de mogelijkheid dat herhaalde immuunactivaties bij daarvoor gevoelige mensen kunnen leiden tot een gesensitiseerde immuun-breincommunicatie en vervolgens tot SOLK.
Pijnsensitiviteit

In haar proefschrift worden ook methodologische aandachtspunten genoemd bij het opzetten van studies naar immuun-breincommunicatie in mensen met SOLK, waaronder een protocol voor het objectiever kunnen meten van pijnsensitiviteit, wat gegeven de centrale rol van pijnklachten bij SOLK van belang is.
Promotie

Tamara Lacourt promoveert 18 oktober 2013 op het proefschrift Immune-to-brain communication in functional somatic symptoms - Methodological considerations and preliminary evidence aan aan de Universiteit van Utrecht. Haar promotor is prof. dr. L.J.P. van Doornen
http://www.artsennet.nl/Nieuws/Nieuws-o ... n-SOLK.htm

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedu

Berichtdoor Tulipano » Ma 28 Okt 2013 9:42

Onderstaand het vaccinatieprogramma van Zuid Afrika (door Sanofi Pasteur);
Een baby krijgt t/m zijn 4de levensmaand al 13 vaccines toegediend.

http://www.doh.gov.za/docs/publicity/20 ... sation.pdfDear Shareholders,
2011 was a particularly active year interms of how we have developed thegrowth platforms within Sanofi. Oursales exceeded €33 billion (+5.3% atconstant exchange rates).


Bron:

http://m-en.sanofi.com/Images/30150_Let ... 012-03.pdf

zie ook:

http://richardbrenneman.wordpress.com/2 ... lanthropy/

Tulipano
Berichten: 2342
Lid geworden op: Di 19 Apr 2011 19:52

Re: Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedu

Berichtdoor Tulipano » Di 29 Okt 2013 13:00

Bron: Nu, 29 oktober 2013
http://www.nu.nl/politiek/3613596/vvd-w ... maken.htmlVVD WIL MEER VACCINS BESCHIKBAAR MAKEN

De VVD vindt dat er meer vaccins beschikbaar moeten komen naast het Rijksvaccinatieprogramma, zoals vaccins voor gordelroos, longonsteking of waterpokken.

Dit laat Kamerlid Arno Rutte weten aan NU.nl. Er bestaan goede vaccins voor deze ziekten, maar die zijn nu niet beschikbaar omdat ze gelden voor een te kleine groep Nederlanders.

"Daardoor komen deze vaccins nu niet op de markt en laten we gezondheidswinst liggen", zo oordeelt Rutte. Volgens de VVD'er moeten mensen die baat hebben bij een vaccin er zelf voor kunnen kiezen om van zo'n vaccin gebruik te maken.

Hier moeten zij dan wel zelf voor betalen. De vaccinaties die nu via het Rijksvaccinatieprogramma beschikbaar zijn, zoals inentingen tegen ziekten als mazelen en meningokokken C. zijn allemaal gratis.

Maar wat de VVD betreft kunnen daar dus ook betaalde vaccins bijkomen. In de Tweede Kamer wordt dinsdagmiddag gedebatteerd over de zorg.

Buitenland

D66 gaat in het debat voorstellen dat minister Edith Schippers van Volksgezondheid moet onderzoeken welke kansen er liggen om buitenlanders te laten kiezen voor Nederlandse zorg.

"De minister doet nu onderzoek naar waarom Nederlanders steeds vaker voor zorg kiezen in het buitenland, maar ze zou ook moeten onderzoeken of er opties zijn om dit andersom te stimuleren", aldus Kamerlid Pia Dijkstra.

Volgens de partij liggen er voor Nederland juist economische kansen in de zorg.
"We zien de zorg in Nederland nu te vaak alleen als kostenpost, terwijl we met onze kennis en zorginnovaties ook veel geld kunnen verdienen", zo stelt Dijkstra.


Door: NU.nl/Heleen HaverkortHoe moet 'gezondheidswinst' hier worden geïnterpreteerd?

bamboe
Berichten: 4028
Lid geworden op: Di 23 Dec 2008 4:30

Re: Vaccinatie, de religie van een heilloze standaardprocedu

Berichtdoor bamboe » Di 29 Okt 2013 20:49

Betaalde vaccins.
Tja het kan.
Het is maar wat een gek ervoor geeft niet waar?

Dit gaat dan volgens mij niet over gezondheidswinst, maar over de winst in de vorm van pegels voor big farma.
Het ligt er wel erg dik bovenop allemaal als je de woordkeus van onze politici volgt, die meer iets wegheeft van een verkooppraatje.

Als het gaat over lymepatienten die in het buitenland hun toevlucht zoeken; dat heeft echt niets te maken met een tekort aan vaccins!!!
Het lijkt er juist op dat lymepatienten ook in NL de juiste zorg wordt ontzegd als het gaat om diagnosestelling vanwege dat de gepatenteerde kennis die voor diagnose had moeten ingezet worden nu gebruikt wordt voor vaccins. Zie punt 7 van de samengevatte en vertaalde richtlijnen van de internationale lymeverenging: ILADS:
Voor epidemiologische doeleinden elimineert de CDC in de Western Blottest de banden p31 en p34. Deze banden zijn zo specifiek voor Borrelia burgdorferi dat ze zijn gekozen voor de ontwikkeling van een vaccin.
http://www.borreliose.nl/index.php?opti ... &Itemid=63
Dus de ontwikkeling van vaccins waar lymepatienten die al besmet zijn helemaal niets aan hebben staat kennelijk de betrouwbare diagnostiek in de weg.

Vandaag schreeuwen de krantekoppen weer moord en brand dat er iemand is gestorven aan de mazelen!
Als men nou ook evenzo hard zou schreeuwen welke mensen zijn gestorven aan vaccins: dan heb je pas iets aan de journalistiek, die op huidige manier juist meer wegheeft van reclame.
Laatst gewijzigd door bamboe op Wo 30 Okt 2013 8:17, 1 keer totaal gewijzigd.


Terug naar “Area 51”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten