MeCebi in Putten

Vragen, informatie en discussie over onconventionele diagnose- en behandelmethoden, en onconventionele opvattingen.
Daisy
Berichten: 428
Lid geworden op: Di 25 Feb 2014 9:36

MeCebi in Putten

Berichtdoor Daisy » Do 16 Okt 2014 21:26

Ik zat vanavond even te googlen of er meer nieuws was over Lyme, tenslotte is het in het voorjaar behoorlijk in het nieuws geweest en gaan misschien wat meer oogjes open? :shock: :D Heel toevallig kwam ik op deze site terecht. http://www.mecebi.nl/behandeling.html
Er is ook een informatieavond, misschien voor mensen die in de buurt wonen?:

Wilt u meer weten over de ziekte van Lyme? Kom op dinsdagavond 25 november naar onze speciale informatiebijeenkomst over de ziekte van Lyme. Ineke van den Berg, biofysisch geneeskundige vertelt meer over de ziekte, de behandeling van MeCeBi en het wetenschappelijk onderzoek dat MeCeBi heeft uitgevoerd over deze ziekte.

Samenwerking met specialisten
Het wetenschappelijk onderzoek is uitgevoerd in samenwering met verschillende specialisten. Eén van hen is huisarts Bertus van Dijk. Ook hij is aanwezig tijdens deze avond en ook hen kunt u uw vragen stellen.

Locatie:
MeCeBi

Harderwijkerstraat 75

3881 EE Putten

http://www.mecebi.nl/behandeling.html Een goede uitleg over de borrelia bacterie, een slim beestje!

Daisy

Gebruikersavatar
WouterB
Berichten: 403
Lid geworden op: Wo 30 Jan 2013 14:30

Re: MeCebi in Putten

Berichtdoor WouterB » Ma 20 Okt 2014 17:30

Eerst de oogjes maar eens goed open doen en vooral verder kijken dan de neus lang is. Typisch geval van "te mooi om waar te zijn":

Puttense kwakmevrouw gelooft in bioresonantie en hormoondiëten
http://www.kwakzalverij.nl/1536/Puttens ... moondieten

Buiten de diplomamisleiding lift ze mogelijk nog mee op de naam van een andere Ineke van den Berg die verbonden is aan het EMC.

Daarnaast hoort dit helemaal niet bij "Nieuws en actualiteiten", maar bij reclame in "Onconventioneel". Alzo gerapporteerd aan de Admin


Groetjes, Wouter

eus
Berichten: 1012
Lid geworden op: Vr 15 Jan 2010 13:49

Re: MeCebi in Putten

Berichtdoor eus » Ma 20 Okt 2014 17:41

Meer over de huisarts Bertus van Dijk; http://www.cure4life.eu/bertus-van-dijk.html

En wat te denken van deze intro op de website; Het Medisch Centrum voor Biofysische Geneeskunde is een erkend landelijk centrum met specialistische aandacht voor acute en chronische ziekten, overgewicht en pijnklachten.
Mooi omschreven; ik denk dan minimaal in een zelfstandig behandelcentrum terecht te komen, waarbij je gezien gaat worden door een specialist! Helaas, het betreft iets anders en betalingen geschieden op basis van alternatieve therapie, mits hiervoor verzekerd via een aanvullend pakket.

Helaas niets terug te vinden over wetenschappelijk onderzoek op bijvoorbeeld Pubmed :mrgreen:

Overigens ben ik wel een fan van de Bicom2000 maar niet van dit soort reclame-uitingen (meerdere filmpjes op Youtube) omdat er wanhopige patiënten dingen beloofd worden, waarvan vooraf niet duidelijk is, of ze waargemaakt kunnen worden...

Dit soort fenomenen zullen de komende jaren uitsluitend toenemen; Lyme kost veel geld maar er valt ook veel geld mee te verdienen.....
De overwinning is
niet altijd voor de snelsten,
of de sterksten,
maar voor hen die volhouden


Terug naar “Onconventioneel”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten